ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΠΙΤΑΚΙ


Είμαι που λες μπροστά στον υπολογιστή, ψαχουλεύοντας τις περσινές μου αναρτήσεις στο blogger...

Ψάχνω, ψάχνω και ξανά ψάχνω την περσινή μου ανάρτηση με το Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι ή αλλιώς Gingerbread Christmas House, για να σου τη δείξω, αλλά πουθενά! Δε βρίσκω τίποτα φίλη μου! Και τελικά συνειδητοποιώ ότι δεν είχα γράψει ποτέ κάτι παρά είχα ποστάρει μόνο τη φωτογραφία του στα social media...
Αφού λοιπόν δεν με παίρνει χρονικά, να φτιάξουμε ένα και φέτος (θα σου εξηγήσω άλλη στιγμή το γιατί), αποφάσισα να αφιερώσω αυτή την ανάρτηση,  με 2-3 φωτογραφίες του πρώτου μας χριστουγεννιάτικου σπιτιού (κι ας είναι ένα χρόνο πριν...χιχιχι)
Η συνταγή για το Χριστουγεννιάτικο Σπίτι μας είναι από τον αγαπημένο μου Έλληνα master chef Άκη Πετρετζίκη, την οποία μπορείς να βρεις κι εσύ εδώ
Η όλη διαδικασία είναι εύκολη και διασκεδαστική! Στο μόνο σημείο που δυσκολεύτηκα ήταν όταν έπρεπε να κολλήσω τα κομμάτια του σπιτιού μεταξύ τους με την κόλλα (royal icing), ειδικά το κομμάτι της στέγης με παίδεψε πολύ, το άτιμο...ευτυχώς όμως με βοήθησε το μεγάλο αγόρι του σπιτιού!
Και ιδού, το δικό μας Christmas Gingerbread House (οκ, το περσινό μας..χεχεχε)


Αν δεν έχεις φτιάξει ακόμα το δικό σου χριστουγεννιάτικο σπίτι, προλαβαίνεις... υπάρχουν πολλές ιδέες στο διαδίκτυο αλλά και εδώ στη blogoγειτονιά από τα δικά μας κορίτσια, που έχουν φτιάξει αριστουργήματα φέτος! Για ρίξε μια ματιά...
  1. To μπισκοτόσπιτο της φίλης μου Εύης από το Mamasnpapas
  2. Τα γλυκά σπιτάκια της φίλης μου Ελπίδας από το Twoboysandhope
  3. Το μαιμουδομπισκοτόσπιτο της φίλης μου Γιάννας από το Όταν γεννήθηκα ξανά
  4. Το μπισκοτόσπιτο της φίλης μου Μαίρης του Mommyjammi

Σίγουρα θα έχουν φτιάξει κι άλλες κοπέλες τα δικά τους σπιτάκια που αυτή τη στιγμή μου ξεφεύγουν... όσες θέλετε να προσθέσω τα link σας κάτω από αυτή την ανάρτηση, στείλτε μου μήνυμα στο mkoutsom@gmail.com!
Καλό απόγευμα!

CONVERSATION

5 Comments:

  1. Ε και τι πειράζει που είναι περσινό; Είναι τόσο όμορφο και λαχταριστό που καλά έκανες και το έδειξες έστω και με καθυστέρηση ενός χρόνου. Φιλάαααακια!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο αγαπημένη μου το παλιό σας σπιτάκι!! Η πόρτα είναι λίγο spooky!!χεχε!!Φιλί μεγάλο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ αυτό φαίνεται πολύ δύσκολο! Μια χαρά τα κατάφερες και είναι και πολύ εντυπωσιακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ε! Φανταστικό! Εμείς φέτος φτίαξαμε μικρά από μπισκότα πτι μπερ! Πολύ ευχάριστη διαδικασία! Θα τα δεις στο ανθομελι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο βρε κορίτσια σας θαυμάζω εσάς που φτιάχνετε μπισκοτοσπιτάκια. Εμένα πάλι μου φαίνεται βουνό όλο αυτό οπότε του χρόνου θα σου παραγγείλω να μου φτιάξεις κι εμένα ένα χοχοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top