ΜΙΝΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ!

Τα σχολεία έκλεισαν σήμερα και επιτέλους θα ξεκουραστούμε όλοι από τις αμέτρητες μετακινήσεις, το καθημερινό διάβασμα και τις διάφορες υποχρεώσεις των παιδιών. Γιορτές σημαίνουν σπίτι, χουχούλιασμα, αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, οικογενειακή θαλπωρή γύρω από το αναμμένο τζάκι και φυσικά ατέλειωτη διασκέδαση με παιχνίδια που αγαπάμε!!! Χαρούμενα γέλια, δυνατές φωνούλες (ενίοτε και γκρίνιες όταν δεν κερδίζουμε..χεχεχε) δίνουν το παρόν σε κάθε μας παιχνίδι. Από την άλλη η ταχύτητα, οι γνώσεις (ανάλογα την ηλικία του παιδιού), η τύχη, η σωστή σκέψη ή οι μαντικές ικανότητες μερικές φορές είναι μερικές από τις απαραίτητες δεξιότητες που χρειάζεται ο κάθε παίχτης για να φέρει τη νίκη. Οι επιλογές στα επιτραπέζια παιχνίδια είναι αμέτρητες, βεβαίως. Στην αγορά υπάρχουν παιχνίδια κλασικά αλλά διαχρονικά, παιχνίδια καινοτόμα, παιχνίδια γνώσεων, παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και όλα τα βαλάντια!
MINI-BOARD-GAMES-FOR-CHRISTMAS-PRESENTS

Σ'αυτό το ποστ θέλω να  σου παρουσιάσω τις προτάσεις μου για 8 μίνι επιτραπέζια που μπορείς να επιλέξεις για χριστουγεννιάτικα δώρα! Πρόκειται για παιχνίδια που έχουμε στο σπίτι μας και αγαπάμε πολύ να παίζουμε επειδή μας προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Είναι σε μικρές συσκευασίες, οι οποίες μας επιτρέπουν να τα παίρνουμε παντού μαζί μας, μπορεί να παίξει 1 παίχτης ή και περισσότεροι, είναι έξυπνα παιχνίδια - γνώσεων, στρατηγικής, μνήμης, τα οποία οξύνουν το νου μικρών και μεγάλων! Κάποια από αυτά, που είναι για έναν παίχτη, εμείς τα παίζουμε κυκλικά έτσι ώστε να συμμετέχουμε όλοι μας. Πάμε να τα δούμε; 



1. BrainBox: Αθλήματα
Σήκω απ'τη θέση σου, κάνε ζέσταμα... ώρα για παιχνίδι! Γνώρισε τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Διάλεξε μια κάρτα μέσα από το brainbox. Αναποδογύρισε την κλεψύδρα και προσπάθησε να μάθεις απ'έξω την κάρτα σε 10 δευτερόλεπτα! Τώρα ρίξε το ζάρι και απάντησε στην αντίστοιχη ερώτηση. Αν απαντήσεις σωστά κρατάς την κάρτα, αν απαντήσεις λάθος βάζεις την κάρτα πάλι μέσα στο BrainBox. Σκοπός του παιχνιδιού: Μάζεψε τις περισσότερες κάρτες μέσα σε 10 λεπτά. 
Από 8 έως 99 ετών
2. JumboΕπιτραπέζιο Ταξιδιού "Genius για Παιδιά"
Θέλεις να γίνεις ο Genius της παρέας; Είναι η ευκαιρία σου να το πετύχεις! Πάνω από 500 έξυπνες ερωτήσεις που προκαλούν, δώσε τις απαντήσεις σε θέματα που γνωρίζεις και μάθε διάφορα συναρπαστικά πράγματα για τον κόσμο ενώ κερδίζεις όλους τους αντιπάλους σου!
Από 7+ ετών
3. Learning Tube: Οι πρωτεύουσες του κόσμου
Το παιχνίδι «Οι Πρωτεύουσες του Κόσμου» είναι ένα από τα παιχνίδια της σειράς Learning Tube και αποτελεί μια συλλογή 63 πρωτευουσών από χώρες του κόσμου και τις αντίστοιχες απεικονίσεις των στιγμάτων τους στον χάρτη της χώρας που ανήκουν. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η ταχύτατη εκμάθηση των ονομάτων των πρωτευουσών καθώς και των χωρών που ανήκουν, μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα, αντίληψη και καλή μνήμη. 
Από 5+ ετών
4. Desyllas: Tangram
Το κλασικό κινέζικο παιχνίδι-γρίφος. Συναρπαστικό, προκλητικό, δημιουργικό, πότε απλό και πότε πολύπλοκο!  Ο παίκτης τοποθετεί κατάλληλα τα 7 ξύλινα κομμάτια και σχηματίζει εικόνες. Στο κουτί θα βρει περισσότερους από 800 γρίφους με τις λύσεις τους.
Από 8+ ετών
5. Mattel: Uno Deluxe - Παιχνίδι καρτών
Μαζέψτε τους περισσότερους πόντους έχοντας στρατηγική και λίγη… τύχη!
Από 7+ ετών
 6. Κάισσα: Οι μελισσούλες - Παιχνίδι μνήμης
Που κρύφτηκαν οι πολύχρωμες μέλισσες; Μπορείτε να τις βρείτε στα μελίσσια τους; Προσέξτε όμως, γιατί μετακινούνται συνέχεια. Όποιος μέχρι το τέλος του παιχνιδιού καταφέρει να μαζέψει τις περισσότερες θα είναι ο νικητής!
Από 4+ ετών
7. Djeco: Βρες τις Διαφορές
Μπορείτε να βρείτε τις διαφορές μεταξύ των εικόνων; Ένα κλασικό παιχνίδι σχεδιασμένο από την εταιρεία Djeco. Περιλαμβάνονται 30 εικόνες με διαφορετικά σχέδια καθώς και ένα μολυβάκι για να σας βοηθήσει στην κατασκευή σας. 
Από 6 έως 10 ετών

8. Smartgames: "IQ Fit" (120 challenges)
Κρατήστε το μυαλό σας σε φόρμα! Τοποθετήστε όλα τα τρισδιάστατα κομμάτια παζλ στο ταμπλό του παιχνιδιού έτσι ώστε να εμφανίζεται μια επίπεδη δισδιάστατη εικόνα χωρίς ορατές τρύπες. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι λογικής σκέψης, στρατηγικής και αντίληψης, με 120 διαφορετικές προκλήσεις.
Από 6 έως 99 ετών

Αυτά από εμένα! Υπόσχομαι να σας δείξω κι άλλα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια τα οποία από μόνα τους είναι μία ξεχωριστή ανάρτηση.
Τα συγκεκριμένα επιτραπέζια τα έχουμε αγοράσει από διάφορα καταστήματα κι άλλα μας τα έχουν δωρίσει. Όλα πλην του #genius μπορείτε να τα βρείτε σε γνωστά παιχνιδοπωλεία και σε καταστήματα όπως Public ή στα Seven Spots στην ενότητα παιχνίδια. 
Καλή μας διασκέδαση! 

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top