EASY DIY WOODEN MOUNTAINS

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Πώς περάσατε τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων; Ελπίζω όλοι να απολαύσατε στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσατε με την καρδιά σας! Έχουμε και συνέχεια βέβαια. Διατηρούμε αμείωτο το γιορτινό πνεύμα και τη χαρούμενη διάθεση αφού 4 μερούλες απομένουν για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και την αλλαγή του χρόνου! Οι προετοιμασίες χτυπάνε κόκκινο και τα στολίσματα δεν έχουν σταματημό... το ίδιο και οι μικρό κατασκευές! Όποτε βρίσκω λίγο ελεύθερο χρόνο κάτι μαστορεύω, όπως και η σημερινή κατασκευή που θα σου δείξω. Είναι πανεύκολη και ετοιμάστηκε σε χρόνο ντε-τε, παρέα με το μικρό μου ζουζούνι! Ξύλινα χιονισμένα βουνά ή αλλιώς easy diy wooden mountains!
easy-diy-wooden-mountains

Αγαπώ πολύ τις χειροτεχνίες και μ' αρέσει να δημιουργώ διάφορα πραγματάκια ή διακοσμητικά από ξύλο. Ο μπαμπάς μου ήταν επαγγελματίας ξυλουργός κι όποτε θέλω να φτιάξω κάτι ξέρω που να απευθυνθώ... Στην προκειμένη περίπτωση του ζήτησα μερικά κομμάτια ξύλου κομμένα σε τριγωνικό σχήμα. Την ιδέα για τα χιονισμένα βουνά την είχα δει πέρυσι στο pinterest αλλά δεν την είχα υλοποιήσει. Φέτος όμως, δεν το ανέβαλα άλλο... από υλικά δεν χρειάστηκα πολλά. Εκτός από τα ξυλάκια μου χρησιμοποίησα 2 ακρυλικά χρώματα: καφέ και λευκό.

Μες ένα μολύβι σχεδίασα μια ελεύθερη γραμμή στη μέση για να τονίσω μετά με το λευκό τις χιονισμένες βουνοκορφές, ενώ το κάτω μέρος, βάφτηκε ένα γλυκό σοκολατί χρώμα.
Αυτό ήταν, στέγνωσαν πολύ γρήγορα και βρήκαν τη θέση τους στο ράφι του σαλονιού! 
easy-diy-wooden-mountains
easy-diy-wooden-mountains
Πώς σου φάνηκαν, δεν είναι υπέροχα; 

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top