ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ SING - ΤΡΑΓΟΥΔΑ!


Το πόσο πολύ αγαπάμε το σινεμά στην οικογένειά μας, νομίζω σας το έχω ξαναπεί! Είμαστε σινεφίλ τι να κάνουμε? χεχεχε
Χθες λοιπόν, μέρα Κυριακή πήρα τον μεγάλο μου γιο και πήγαμε σινεμά για μια ταινία που ήθελα πολύ να δούμε μαζί!!! Μόνο τα δυο μας!!! Προμηθευτήκαμε με ποπ-κορν και νάτσος και καθήσαμε στις αναπαυτικές μας πολυθρόνες.

Η ταινία που παρακολουθήσαμε ήταν το απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους, "Sing" - "Τραγούδα", μια παραγωγή της Illumination Entertainment (βλέπε Minions, Εγώ ο Απαισιότατος). Πρόκειται για μια χαρούμενη ταινία με την ιστορία της να διαδραματίζεται σ'έναν κόσμο που κατοικείται μόνο από ζώα! 
Ήρωας της, ένα αισιόδοξο και καλοκάγαθο κοάλα, ο Μπάστερ Μουν. Σε ηλικία 6 ετών παρακολούθησε την πρώτη του θεατρική παράσταση, η οποία στάθηκε καταλυτική για τη ζωή του αφού μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος εγκαταλείποντας το όνειρό του να γίνει αστροναύτης! Με τις οικονομίες του μπαμπά του, τις οποίες μάζευε πλένοντας αυτοκίνητα, καταφέρνει να αγοράσει ένα θέατρο και να γίνει θιασάρχης! Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε όπως επιθυμούσε... όλες οι θεατρικές παραστάσεις που ανεβάζει, είναι η μία μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία από την άλλη, με αποτέλεσμα να βρεθεί γρήγορα χρεοκοπημένος και με κίνδυνο να χάσει το θέατρο. Μέσα στην απελπισία του, σκέφτεται μια ιδέα που ίσως καταφέρει να τον βγάλει από αυτό το αδιέξοδο. Να διοργανώσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού, ένα talent show με χρηματικό έπαθλο για το νικητή. Οι οντισιόν ξεκινούν και οι υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι επιλέγονται γρήγορα. Οι αναποδιές που θα επακολουθήσουν όμως θα είναι πάρα πολλές...θα καταφέρει ο Μουν να κρατήσει το θέατρο του?
Η ταινία έχει πολύ χιούμορ (ο γιος μου δεν σταμάτησε να γελάει σε κάθε αστεία φάση), είναι άκρως διασκεδαστική με πολλές δόσεις συγκίνησης αλλά και με υπέροχα μηνύματα ζωής για τους μικρούς (αλλά και τους μεγάλους) αποδέκτες!
Να σου πω επίσης, ότι στην ταινία, ακούγονται πολλά αγαπημένα τραγούδια που σε κάνουν να θες να σηκωθείς από την πολυθρόνα σου για να τραγουδήσεις και να χορέψεις μαζί με τους πρωταγωνιστές!!! Ενδεικτικά σου αναφέρω κάποια:  Frank Sinatra (My Way), The Beatles (Golden Slumbers/Carry that Weight, Katy Perry (Firework), Kanye West, Lady Gaga (Bad Romance), John Legend (All of Me), Sam Smith (Stay with me). Ενώ ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι Faith των Stevie Wonder και Ariana Grande.
Εμείς τη λατρέψαμε και δικαίως την εντάξαμε στη λίστα με τις πιο αγαπημένες!!!  Ο γιος μου από χθες μου αναφέρει συνέχεια πώς θέλει να την ξαναδεί!!! Για το λόγο αυτό σας την προτείνω ανεπιφύλαχτα. Μην τη χάσετε!!! 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. απλα το λατρεψαμε!!! και το ξαναβλέπουμε ανετα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν οι παιδικές ταινίες, τα καλοκαίρια κάθομαι με τον ανιψιό μου, στο χωριό τις Κυριακές που μαζευόμαστε όλοι μαζί και βλέπουμε. Ετσι για να έχω μία δικαιολογία :p χαχαχα. Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάννα μου, δεν χρειάζονται δικαιολογίες...όταν σ'αρέσει κάτι!!! Κι εγώ τις λατρεύω να ξέρεις! φιλιά

      Διαγραφή
  3. Μαρια μου θα το δούμε οπωσδήποτε αφού γράφεις τόσο καλά λόγια! Είχαμε δει τους Ευχουληδες και μας άρεσαν πολύ! Φιλιααααα
    Σωτηρία
    www.mylittleworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, να την δείτε Σωτηρία μου! Και να μου πεις τις εντυπώσεις σου όταν το κάνετε! φιλιά

      Διαγραφή

Back
to top