ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Η ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ! (ΕΛΗΞΕ)


"Μια φορά κι έναν καιρό μια μικρή σταγόνα, η Στιγμούλα, είδε από ψηλά ένα πολύ παράξενο χωριό! Σ'αυτό το χωριό δεν υπήρχε καθόλου νερό, τα παιδιά ήταν θλιμμένα και τα πάντα σκονισμένα. Η Στιγμούλα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων. Μα θα χρειαστεί βοήθεια. Σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι η δύναμη που υπάρχει μέσα στον καθένα μας γίνεται πολύ μεγαλύτερη όταν ενώνεται με τη δύναμη των άλλων..."

"Η Στιγμούλα" της ταλαντούχας και ενθουσιώδους συγγραφέως, Μαρίνας Γιώτη ήταν το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της, ένα παραμύθι που μιλούσε για την μοναδικότητα του καθενός μας και την αξία του ταξιδιού στην ανακάλυψη του εαυτού μας. 

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Η Στιγμούλα είναι δυνατή" - για το οποίο θα σου μιλήσω σήμερα - είναι η επόμενη περιπέτεια της μικρής ηρωίδας που ήρθε για να διευρύνει τη φαντασία των παιδιών. Πρόκειται για ένα τρυφερό και μοναδικό βιβλίο, που μας μιλάει για την ομαδικότητα και την ανεξάντλητη δύναμη που κρύβουμε όλη μέσα μας. Ένα βιβλίο που με απλό και κατανοητό τρόπο περνάει όμορφα μηνύματα στα παιδιά, τους μαθαίνει να αγαπούν και να σέβονται τη φύση κι όσα αυτή απλόχερα μας χαρίζει. Ενώ παράλληλα τους διδάσκει την έννοια της αχαριστίας και της απληστίας. Έννοιες δύσκολες για την τρυφερή τους ηλικία που όμως μέσα από αυτό το εξαιρετικό βιβλίο κατανοούνται με τον πιο γλυκό τρόπο!
Το βιβλίο "Η Στιγμούλα είναι δυνατή" κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2015, παρόλα αυτά όμως δεν παύει να είναι ένα σπουδαίο βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από καμιά παιδική βιβλιοθήκη! Γι'αυτό λοιπόν, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα, δίνουμε την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη του blog να κερδίσει ένα αντίτυπο! 
Όροι διαγωνισμού
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Χαρίστε ένα like στην σελίδα μου στο Facebook εδώ 
2) Χαρίστε ένα like στην σελίδα των εκδόσεων Διόπτρα εδώ
3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης (όσοι δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb»
4) Κοινοποίησε το διαγωνισμό και στους φίλους σας!

Διευκρινίσεις διαγωνισμού
  • Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα!
  • Μόνο μία συμμετοχή ανά λογαριασμό email (οι διπλές διαγράφονται).
  • H κλήρωση θα γίνει μέσω του Miniwebtool.com και ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα, στο οποίο πρέπει να απαντήσει εντός 2 ημερών.
  • Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 22:00μμ.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αθηνών θα παραλάβει το βιβλίο από το κατάστημα των εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, τηλ. 2103300774.
  • Αν είναι κάτοικος εκτός Αθηνών θα το παραλάβει με courier, τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τις εκδόσεις Διόπτρα.
Καλή επιτυχία!
Σας φιλώ

CONVERSATION

2 Comments:

Back
to top