ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΛΟΦΑΓΟΥ (ΕΛΗΞΕ)


Καλημέρα, καλημέρα! Άλλο ένα υπέροχο βιβλιαράκι προστέθηκε στη συλλογή μας! 


Ένα βιβλίο που προσεγγίζει με έξυπνο και γλυκό τρόπο ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά όλους μας, πόσο μάλλον τα παιδιά μας, την ισορροπημένη διατροφή! Τι σημαίνει ισορροπημένη διατροφή? Υπάρχουν βλαβερές τροφές, τι είναι τα λιπαρά? Σε τι ποσότητες πρέπει να καταναλώνονται τα γλυκά? Αυτό το ξεχωριστό βιβλίο - κατά τη γνώμη μου - είναι ένα πολύ καλό εργαλείο αν ψάχνεις τρόπους να εξηγήσεις στο παιδί σου το θέμα της διατροφής.


Το βιβλίο "Η βασίλισσα Καλοφαγού", της Εύης Τσιτιρίδου-Χριστοφορίδου απενοχοποιεί με χιουμοριστικό τρόπο τις βλαβερές τροφές στα μάτια των παιδιών, ενώ παράλληλα τις εντάσσει σ'ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής σε συνδυασμό με την ορθή κατανάλωσή τους και την άσκηση! Τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες από μικρή ηλικία και είναι στο χέρι μας, να τα βοηθήσουμε να καταλάβουν ότι μπορούν να καταναλώνουν τροφές από όλες τις ομάδες τροφίμων, με μέτρο!


Το κείμενο είναι απλό, κατανοητό, με χιουμοριστική ομοιοκαταληξία, ενώ οι καρτουνίστικη εικονογράφιση της Λέλας Στρούτση, ταιριάζει γάντι με την αστεία ιστορία των ηρώων! Διάβασε το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου εδώ


Φαγάκια νόστιμα, λιχουδιές, 
φρούτα και λαχανικά, 
πατατάκια και σουβλάκια...  
Μα πώς έμπλεξε έτσι η Αριάδνη; 
Θα τα καταφέρει να στεφθεί... 
Βασίλισσα Καλοφαγού; 
Μια πολύ...νόστιμη και αστεία  
ιστορία για την υγιεινή και
ισορροπημένη διατροφή.


Σε συνεργασία λοιπόν με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, χαρίζουμε σε 2 τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η Βασίλισσα Καλοφαγού". 

Όροι διαγωνισμού
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Κάντε like στην σελίδα μου στο Facebook εδώ 
2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος εδώ
3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης (όσοι δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb»
4) Κάνε κοινοποίηση το διαγωνισμό και στους φίλους σας!
Διευκρινίσεις διαγωνισμού
  • Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα!
  • Μόνο μία συμμετοχή ανά λογαριασμό email (οι διπλές διαγράφονται).
  • H κλήρωση θα γίνει μέσω του Miniwebtool.com και οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα, στο οποίο πρέπει να απαντήσουν εντός 2 ημερών.
  • Ο διαγωνισμός λήγει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 22:00μμ.
  • Αν οι νικητές είναι κάτοικοι Αθηνών θα παραλάβουν τα βιβλία από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Παπαδόπουλος (Μασσαλίας 14, Αθήνα, 09:00-16:00).
  • Αν είναι κάτοικοι εκτός Αθηνών θα τα παραλάβουν με courier, τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Καλή σας επιτυχία!

CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top