Έκλεισες τα 2: Ένα πάρτι με αυτοκίνητα!

Σαν σήμερα, 25 Μαΐου πριν από 2 χρόνια (2013), έγινα για δεύτερη φορά μανούλα! 
Στις 15:10 σε κράτησα στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά και με πλημμύρισαν δάκρυα χαράς κι αγάπης. Ήσουν τόσος όμορφος - λευκή επιδερμίδα και μαύρα μαλλάκια - ένας άγγελος που το έσκασε από τον ουρανό για να βρει τη θέση του μέσα στην οικογένειά μας!
Σ'ευχαριστώ πολύ αγοράκι μου για όλες εκείνες τις στιγμές που μου χάρισες, για όλα εκείνα τα συναισθήματα που γέμισες την καρδιά μου! Συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που έκλαψα, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα τόσο πολύ με το μικρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασες και εξαιτίας του, πέρασες τις πρώτες μέρες της ζωής σου μέσα στη Μ.Ε.Ν.Ν του μαιευτηρίου, μακρυά από την αγκαλιά της μανούλας! Όμως τα κατάφερες και βγήκες νικητής και γύρισες κοντά μου, κοντά μας...
Να τα εκατοστήσεις τα χρόνια σου μικρέ μου άγγελε! Να σ'έχει ο Θεός καλά και να είσαι πάντα χαμογελαστός και χαρούμενος! Σ'αγαπάμε πολύ, πολύ...
Το πάρτι για τα γενέθλιά σου, πραγματοποιήθηκε δύο μέρες νωρίτερα ,το περασμένο Σάββατο, 23 Μαΐου 2015! Ήταν ένα υπέροχο, πολύχρωμο πάρτι με θέμα τα αυτοκινητάκια, που τόσο πολύ σ'αρέσουν! Βουμ, βουμ, που λες κι εσύ όλη την ώρα! Την ιδέα μου την έδωσες εσύ μωράκι μου, μια μέρα που σου τράβηξαν την προσοχή και άρχισες να παίζεις με αυτά ασταμάτητα... τα αγάπησες πολύ! Κι ενώ πριν ψαχνόμουν συνεχώς τι να επιλέξω, ποιο concept είναι το καλύτερο για εσένα... μου έδωσες τη λύση έτοιμη στο πιάτο αγαπούλα μου! 

Μόλις αποφάσισα το θέμα μας, καμιά εικοσαριά μέρες πριν την ημερομηνία που είχαμε αποφασίσει να λάβει χώρα το πάρτι σου, άρχισα να ψάχνω στο internet! Δυσκολεύτηκα λιγουλάκι επειδή δεν ήθελα κάτι πολύ φορεμένο όπως τα Cars της Disney (όλο μπροστά μου έπεφταν)! Είχα στο μυαλό μου κάτι πιο παιχνιδιάρικο και γλυκό μεν αλλά πιο minimal δε! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ... βρήκα αυτό που ονειρευόμουν στη σελίδα του Prettypartyideas της φίλης Δώρας. Όμορφα printables με πολύχρωμα αυτοκινητάκια, ακριβώς ότι έπρεπε για την ηλικία σου! 


Via
Πολύτιμη βοηθός μου σε όλη την προετοιμασία, η κολλητούλα μου, η Εύη από το Mama's n' Papa's, η οποία προσφέρθηκε να εκτυπώσει όλα τα printables και να τα φτιάξει (κόψιμο, δέσιμο κτλ, κτλ)... εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου! Ο στολισμός, ενισχύθηκε με μερικά αξεσουάρ ακόμη από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών... έτσι μπαλόνια, γιρλάντες και διάφορα άλλα σετ πάρτι προστέθηκαν στο όλο σκηνικό! 

Η πρόσκληση ήταν απλή, παιχνιδιάρικη και φυσικά μέσα στο concept, δια χειρός της Δώρας κι αυτή!


Ως είθισται, κεντρικό σημείο του πάρτι σου, ήταν ο μπουφές! Για βάση χρησιμοποίησα ένα λευκό τραπεζομάντηλο και μερικά χρωματιστά, ξύλινα σουπλά, αφού δεν κατάφερα να αγοράσω ένα γαλάζιο τραπεζομάντηλο, η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα εκεί που έπρεπε... 


Στην πρόσοψη του μπουφέ τοποθετήθηκε το χάρτινο banner... χρωματιστά βουβού πάνω σε τριγωνικά σημαιάκια, δεμένα μεταξύ τους με καφέ σπάγκο! 



Ο μπουφές ήταν γεμάτος γλυκές και αλμυρές λιχουδιές , οι περισσότερες από τις οποίες ήταν από το αγαπημένο blog της Ερμιόνης, The one with all the tastes

Οι γλυκές λιχουδιές,  ήταν όλα από τα χεράκια της φιλεναδούλας μου, Εύης. τρουφάκια (συνταγή της μανούλας της), τα μπισκότα με τα 3 υλικά και πεντανόστιμα ατομικά κεκάκια (της Ερμιόνης)!




...επίσης, υπήρχαν και marshmallows και πολύχρωμα m&m's (τα οποία και τσάκισες!)


Οι αλμυρές λιχουδιές πήραν κι αυτές τη θέση τους στον μπουφέ μας, ώστε να ολοκληρωθεί το σκηνικό... Quesadillas με κοτόπουλο & πιπεριές, δροσερή σαλάτα ζυμαρικών με πολύχρωμες πιπεριές, αρακά και μπέϊκον, mini hot dog με κέτσαπ & μουστάρδα, τεμπελοτυρόπιτα (με χυλό αντί για φύλλο) με πικάντικη φέτα και μαϊντανό, ανάμεικτη σαλάτα με γλυκόξινο dressing, κεφτεδάκια με λευκή ελαφριά σος και μανιτάρια γεμιστά ψημένα στο φούρνο! Όλα φτιαγμένα από τα χεράκια της μανούλας, με πολύ αγάπη για εσένα μωρό μου... 





Στο μπαρ του μπουφέ (δυστυχώς δεν τράβηξα φωτογραφίες), μπορούσες να βρεις αναψυκτικά, παγωμένες μπύρες και κρασάκι του παππού, όπως και δική μου σπιτική λεμονάδα!

Η τούρτα σου, ήταν πάνω-κάτω στο concept του party (δεν γινόταν να μου ετοιμάσουν ακριβώς αυτό που ζήτησα επειδή την παρήγγειλα 2 μέρες πριν...βλακεία μου το ξέρω!) και είχε γεύση σεράνο (κρέμα-σοκολάτα) με γέμιση oreo cookies! 



Το dreesing code που διάλεξε η μανούλα για την περίσταση, ήταν προ- αποφασισμένο! Δεν το διαπραγματευόμουν...δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το υπέροχο σετ της βάφτισης σου, το οποίο φορούσες για δεύτερη φορά και ήσουν ένας κούκλος! Mommy's lil' man!!!





Το δώρο σου μωράκι μου, ήταν τι άλλο, από αυτοκίνητα! Ένα μεγάλο φορτηγό και ένας μικρότερος εκσκαφέας, προστέθηκαν στη συλλογή με τα υπόλοιπα βουβου!

Στο απουσιολόγιο του πάρτι σου, μπήκαν λίγες απουσίες, κάποιες εκ των οποίων ήταν πολύ στενάχωρες! Δυστυχώς δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, η νονά & θεία σου Κυριακή, με τη γιαγιά Νικολέτα και τον ξάδερφό σου Στέλιο (αφού βρίσκονταν ακόμη στη Μυτιλήνη) και καταλυπήθηκαν, να ξέρεις, παρ'όλα αυτά παρακολουθούσαν μέσω skype (κλαίγοντας στην κυριολεξία...) μέχρι που έσβησες το κεράκι σου. Το παρόν όμως έδωσε, ο παππούς σου Τάσος και η θεία Βαγγελίτσα (αδερφή της γιαγιάς σου Νικολέτας), η οποία μας εξέπληξε ευχάριστα! Αξίζει να σου πω, ότι ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μας (στην Αθήνα) και το έκανε φυσικά για να μας δει μετά από πολύ καιρό αλλά και για να βοηθήσει τη μανούλα σου (εμένα), αφού δεν είχα κοντά μου τη δική μου μαμά (τη γιαγιά σου Νικολέτα)! Φέτος, δεν είχες επίσης κοντά σου τον παππού Γιώργο και τη γιαγιά Ζωή (τους γονείς του μπαμπά σου), αφού βρίσκονται χλμ μακρυά, στη Γερμανία! Μην κοιτάς που πέρυσι παρευρέθηκαν, ήταν γιατί τα πρώτα σου γενέθλια συνέπεσαν με το μυστήριο της βάφτισης σου... Επίσης, κάποιοι άλλοι φίλοι μας δεν τα κατάφεραν λόγω ιώσεων, τι κρίμα! Εκείνοι έχασαν, σωστά? χιχιχιχι Κατ'άλλα, μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι περισσότεροι φίλοι μας και φίλοι σου και το σπίτι μας γέμισε κόσμο, γέλια, χαρές και παιδικές φωνούλες (ενίοτε τσιρίδες...χιχιχι). 

Για το σβήσιμο του κεριού της τούρτας, μαζευτήκαμε όλοι μαζί στον καναπέ, τραγουδώντας σου το τραγουδάκι, όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές... στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα κινέζικα παρακαλώ... (παραγγελία του αδερφού σου) κι εσύ μωρό μου, έκανες φουφου για να σβήσει!!! Η καλή μου φίλη Εύη, φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή με φωτογραφίες αλλά και βίντεο... (σ'αγαπώ φιλεναδούλα μου σματς σμουτς)




Περάσαμε αξέχαστα, όπως σε κάθε πάρτι, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος δεν χορέψατε καθόλου (εσάς τα παιδάκια εννοώ...), το ρίξατε στο παιχνίδι! Αυτό το δωμάτιο σας, έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο, δεν υπήρχε σημείο του παρκέ που να μην έχει πεταμένο παιχνίδι...αυτό το πράγμα να τα πετάτε όλα κάτω και να χρησιμοποιείτε δύο ή τρία παιχνίδια μόνο, ποτέ δεν το κατάλαβα (και ούτε πρόκειται...)! 

Εσύ αγάπη μου, Αναστάση μου, από ένα σημείο και μετά είχες σκάσει από τη ζέστη με τα ρουχαλάκια σου κι όλο αυτό σου είχε δημιουργήσει μία απίστευτη γκρίνια... ήθελες να σε κρατώ συνέχεια αγκαλιά! Με το που έσβησες όμως το κεράκι, σου τα έβγαλα όλα και απελευθερώθηκες... πόσο σου αρέσει να τριγυρνάς μόνο με την πάνα και το φορμάκι σου... δε λέγεται!

Η βραδιά του πάρτι έκλεισε όμορφα, με τους τελευταίους καλεσμένους μας να φεύγουν κατά τις 23:30, παίρνοντας μαζί τους τις καλύτερες εντυπώσεις (καλά δεν παίρνω κι όρκο...χιχιχι)

Μικρό μου αντράκι, έγινες δύο χρονών!  Η ζωή μαζί σου είναι συναρπαστική! Είσαι ένα χαρούμενο παιδάκι, με έντονη προσωπικότητα και ζωηρό ταμπεραμέντο! Εύχομαι να σ'έχει ο Θεός καλά και να μας χαρίζεις πάντα απολαυστικές στιγμές, όπως μόνο εσύ ξέρεις! Κι εγώ θα παρακαλώ το Θεό να μας δίνει υγεία για να ζήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά σας, κοντά σε εσένα και τον αδερφό σου! Σας αγαπάω πολύ, μέχρι το άπειρο και ακόμα παραπέρα...








CONVERSATION

28 Comments:

  1. Να τον χαιρεστε Μαρακι μου!! πολυχρονο και τυχερο να ειναι το μικρο σας.. Υπεροχο το παρτι σας και μπραβο και στις δυο σας!! Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ελπίδα μου, να είσαι καλά και να χαίρεσαι το Νικόλα σου! φιλιά

      Διαγραφή
  2. Αχ Μαράκι μου μπράβο να τον χαίρεστε!! Όλα φαίνονται υπέροχα και είμαι σίγουρη πως ήταν κιόλας! Και του χρόνου τριπλός χαμός!! Φιλιά πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Γιάννα μου, ήταν όλα πολύ καλά και περάσαμε όμορφα! Να χαίρεσαι κι εσύ το Δημητρό σας! φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Να χαίρεστε Μαρία μου τους κούκλος γιους σας και να είναι η ζωή σας πάντα μέσα στα χαμόγελα. (Ο μικρός παρεπιπτόντως σου μοιάζει πάρα πολύ!!) Όλα φαίνονται πανέμορφα και πεντανόστιμα και φυσικά και οι λιχουδιές της Εύης Το πόσο σας χαίρομαι που είστε φίλες δεν λέγεται!! Άντε και του χρόνου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χριστινάκι, ναι όντως μου μοιάζει πολύ ο μικρός μου γιος! Ήταν όλα φανταστικά και η κολλητή μου φοβερή! Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι που απέκτησα μια καλή φίλη μέσα από την μπλογκόσφαιρα! φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου Μαράκι μου, να είναι γερό και ευτυχισμένο! καταπληκτικό το πάρτι σας και τα εκτυπωσιμα της Δώρας μας υπέροχα! τελικά το έχει η ηλικία το βουμ βουμ! και ο δικός μου που διχρονίζει τον αύγουστο βουμ βουμ θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε τότε να μην του χαλάσεις χατίρι του μαχαραγιού, αφού θέλει βουβου! Μαχαραγιός είναι αυτός, βέβαια κι εσύ το 'χεις πολύ με τα πάρτι, οπότε δεν σε φοβάμαι...Σ'ευχαριστώ πού για τις ευχές σου, φιλιά

      Διαγραφή
  5. Να τον χαίρεστε! Καλοτυχία και γεμάτος υγεία! Υπέροχο το πάρτυ και οι ιδέες! Kathy by anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανα ότι μπορούσα για να φανώ αντάξια της περίστασης, νομίζω ότι τα κατάφερα! χιχιχι Τώρα που έχω πάρει το κολάι (δύο θεματικά πάρτι ως τώρα), νομίζω ότι το επόμενο του μεγάλου μου γιου, θα είναι υπέρ παραγωγή...χιχιχι Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, φιλιά

      Διαγραφή
  6. Τί ωραίο που έγινε το νέο blog! Πολύ φρέσκο και καλαίσθητο.
    Να τον χαίρεσαι τον μπομπιράκο σου. Καλότυχος & ευτυχισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Μαριάννα μου και σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας, ότι καλύτερο εύχομαι...φιλιά

      Διαγραφή
  7. Να το χαίρεστε το αγοράκι σας Μαρία μου!
    Εύχομαι ότι καλύτερο, να είναι πάντα καλότυχο και πολύ ευτυχισμένο.
    Τι όμορφο μπεμπάκι που ήταν και τι κομψός μικρός κύριος είναι τώρα :)
    Πολύ όμορφο το θέμα του πάρτι σας και πολύ προσεγμένα όλα.
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για την αναφορά!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ερμιόνη μου για τις ευχές και τα καλά σου λόγια! Να μη με ευχαριστείς καθόλου, το χάρηκα πολύ που δοκιμάσαμε για μια ακόμη φορά τις υπέροχες και απλές συνταγές σου! φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Να τον χαίρεσαι Μαράκι μου! Να είναι γερός και χαμογελαστός σε όλη του τη ζωή! Το πάρτυ σας υπέροχο με θέμα που θα έκανε κάθε αγοράκι νομίζω ευτυχισμένο <3
    Παρόλο που τα βλέματα κλέβει το χαρούμενο δίχρονο ανθρωπάκι, δεν μπορώ να μην πω τίποτα για το νέο σου ΥΠΕΡΟΧΟ blog!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι Ελένη μου, να είναι γερά και ευτυχισμένα όλα τα παιδάκια του κόσμου! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  9. Καλορίζικο το νέο σου blog Μαρία! Να χαίρεσαι το μικρό σου αντράκι, να τον δεις όπως επιθυμείς. Κι έβλεπα τα τρουφάκια στο instagram, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν για το πάρτυ σας, μπράβο στην Εύη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελευθερία μου, κι εσύ ότι καλύτερο εύχομαι! Ναι για το πάρτι μας ήταν αυτά τα φοβερά τρουφάκια, από την καλή μου φίλη Εύη! φιλάκια

      Διαγραφή
  10. Μαρία μου, μιας και αυτή είναι η πρώτη σου ανάρτηση στο νέο blog, να σου ευχηθώ και πάλι, καλή νέα αρχή!

    Να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Το παρτάκι σας φτιαγμένο με πολλή αγάπη, πολύ όμορφο θέμα και πολύ καλόγουστη η υλοποίησή του. Μου άρεσαν τα γραφικά και τα χρώματα πολύ!

    Πολύ όμορφα όλα. Γεια στα χέρια σου!!! Και γεια στα χέρια και της Εύης που επιμελήθηκε τα εκτυπώσιμα και τα λαχταριστά τρουφάκια!

    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ασπασία μου, ελπίζω κι εγώ αυτή τη φορά να είναι όλα τέλεια κι όπως τα επιθυμώ, σχετικά με το διαδικτυακό μου σπιτάκι! Το πάρτι μας ήταν όντως πολύ όμορφα όλα και κυρίως με πολλή αγάπη και φροντίδα για το μικρό μας αντράκι! Να μας έχει ο Θεός καλά και του χρόνου ακόμα καλύτερα...σ'ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σου, να 'σαι καλά κι εσύ κι η όμορφη οικογένειά σου! φιλάκια

      Διαγραφή
  11. Τι φατσόνι γλυκό είναι αυτό!!! Χρόνια του πολλά πάντα με υγεία και χαρούμενες στιγμές!!!!
    Το πάρτυ σας είναι σούπερ! άκρως αγορίστικο και με όμορφα χρώματα. Ο μπουφές με συνταγές της μοναδικής Ερμιόνης εξαίσιος και η βοήθεια της Εύης δώρο Θεού:)
    Νομίζω πως από τότε που γίναμε μπλόγκερς, έχουμε ανεβάσει τον πήχη στα πάρτυ και πλέον δεν συμβιβαζόμαστε με απλές καταστάσεις:)) χα χα χα
    Να είστε γεροί με τον αντρούλη σου να γεμίζετε λαμπερές αναμνήσεις το άλμπουμ της ζωής σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Δήμητρα είναι τρελό φατσόνι ο μικρός μας...τρέλα, τρέλα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, κάναμε ότι μπορούσαμε! Όντως, πλέον, δεν χαίρομαι να απλά πάρτι, ζητάω extreme καταστάσεις...τόσος συναγωνισμός γύρω μου! χιχιχι Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να είστε πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι! φιλάκια

      Διαγραφή
  12. Να τον χαιρεστε Μαρακι!! Ειναι ενας γλύκας!!!! Ολα τελεια πρεπει να ηταν!!!Ο μπουφες γιαμι!!!Λαχταριστός!!! Ο στολισμός,υπεροχος και πρωτότυπος !!! Μπραβο!!! Μπραβο και στο Ευακι!!!! φιλακιααααααα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αλεξάνδρα μου, όλα ήταν πολύ καλά! Χαίρομαι που σου άρεσαν και λυπάμαι ταυτόχρονα που δεν καταφέρατε να έρθετε κι εσείς! Πάνω απ'όλα η δουλειά όμως, ε? χιχιχι Δεν πειράζει, να είμαστε καλά και τον Οκτώβρη θα έρθετε στου Γιώργου! φιλάκια

      Διαγραφή
  13. Μαράκι να τον χαίρεστε , πάντα γερό και δυνατό τον κούκλο σου!!
    Υπέροχα τα γενέθλιά του! Μπράβο σας! Και του χρόνου.
    Και το καινούργιο σου blog , υπέροχο!!
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ζωή μου για τα όμορφα λόγια και τις ευχές σου! Και για την οικογένειά σου ότι καλύτερο εύχομαι! φιλιά

      Διαγραφή

Back
to top