ΔΥΟ ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ!

11 μέρες για τα Χριστούγεννα φίλη μου! Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου πλησιάζει κι εμείς εδώ στο σπίτι ανυπομονούμε! Το σπίτι μας φοράει τα γιορτινά του, δειλά δειλά απλώνονται στο αέρα όμορφες μυρωδιές από τα γλυκά που ετοιμάζουμε και το κρύο έξω καλά κρατεί! Αγαπημένη μας συνήθεια αυτές τις μέρες, είναι η ανάγνωση χριστουγεννιάτικων βιβλίων. Δε χορταίνουν τα αγόρια μου να διαβάζουμε παλιές αγαπημένες αλλά και νέες ιστορίες.  Πριν λίγες μέρες μάλιστα έφθασαν στα χέρια μου δύο ολοκαίνουριες χριστουγεννιάτικες ιστορίες από την Ελληνοεκδοτική που ειλικρινά μας άγγιξαν και μας συγκίνησαν πολύ!
christmas-stories-ellhnoekdotikh-book-review
Μια τρυφερή, ασυνήθιστη και ξεχωριστή ιστορία που μας υπενθύμισε όσα συνήθως με ευκολία ξεχνάμε εμείς οι άνθρωποι...
to-xelidoni-pou-perimene-ta-xristougenna-book-review
Πρόκειται για την ιστορία ενός χελιδονιού που γνωρίζει ένα σπουργίτι, το οποίο του μιλά με αγάπη και ενθουσιασμό για τη μαγεία και το θαύμα των Χριστουγέννων! Εκείνο τότε παίρνει τη δύσκολη απόφαση να μην ταξιδέψει με την οικογένειά του στο ζεστό νότο αλλά να παραμείνει στην κρύα πόλη μόνο και μόνο για να ζήσει όλα αυτά τα ονειρεμένα που άκουσε. Θα αντέξει το μικρό χελιδόνι την παγωνιά του χειμώνα; Θα ζήσει τις πολύχρωμες νύχτες των Χριστουγέννων; Θα ακούσει τις γλυκές μελωδίες από τα παιδιά που τραγουδούν στις γειτονιές; Θα είναι στα αλήθεια το πρώτο χελιδόνι που θα κάνει Χριστούγεννα στην πόλη, μαζί με τους ανθρώπους; Άραγε, θα καταφέρει να συναντήσει το μικρό Χριστούλη; Γιατί Χριστούγεννα χωρίς Χριστό δεν γίνονται!
Μια εκπληκτική ιστορία για τη δύναμη της φιλίας, της αγάπης και της προσφοράς! 
Ακόμα μία υπέροχη ιστορία, γλυκιά σαν τη ζάχαρη με έναν διαφορετικό ζαχαροπλάστη από αυτούς που ξέρουμε.
Mia-zaxarenia-syntagh-book-review
Ο Ρένος ο Ζαχαρένιος, ζει στα σύννεφα και του αρέσει να ετοιμάζει νόστιμες λιχουδιές για τους ήρωες των παραμυθιών. Η μεγάλη αγάπη που έχει στους ανθρώπους, κάποια στιγμή θα τον προτρέψει να φτιάξει μια ζαχαρένια συνταγή,  με την οποία θα σκορπίσει, την ειρήνη και τη χαρά στον κόσμο τους, που φαίνεται να έχουν χαθεί! Ανάμεσα σε όλα τα υλικά της συνταγής του υπάρχει κι ένα που κάνει αυτή τη συνταγή μοναδική και με επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ποιο είναι αυτό το ξεχωριστό συστατικό; Ποιοι θα τον βοηθήσουν για να προλάβει να την ετοιμάσει μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων; 
Μια ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης που θα σε συγκινήσει σίγουρα!
Extra info: η ζαχαρένια ιστορία με ήρωα τον Ρένο τον Ζαχαρένιο, ζωντανεύει με την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας(AR) και εκπλήσσει ακόμα περισσότερο τους μικρούς αναγνώστες!

Βρες και τα δύο βιβλία από την Ελληνοεκδοτική και χάρισε μοναδικά δώρα σ'αυτούς που αγαπάς φέτος τα Χριστούγεννα.
Καλά αναγνώσματα!!!

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου, Μαρία! Ευχαριστούμε!
    Καλές γιορτές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σ'ευχαριστώ για το σχόλιο Μαράκι! Καλές γιορτές!

      Διαγραφή

Back
to top