Η 15ΛΕΠΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΟΥ

Στο σημερινό ποστ φίλη μου, θα σου μιλήσω για ομορφιά και συγκεκριμένα θέλω να σου περιγράψω την 15λεπτη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς μου.
My-beauty-ritual
Source 
Σκέψου ότι έχει έρθει η στιγμή - μετά από μια δύσκολη και κουραστική μέρα - να χαλαρώσεις στο σπιτάκι σου. Είσαι "πτώμα" γιατί μετά το τρέξιμο που έχεις ρίξει όλη μέρα (πρωινό ξύπνημα, παιδιά, σχολείο, μαγειρέματα, καθαριότητα σπιτιού, σχολική μελέτη και διάφορες άλλες δραστηριότητες) το μόνο που θες και σκέφτεσαι απεγνωσμένα είναι το ωραίο σου κρεβατάκι. Τι κάνεις? Πέφτεις ξερή χωρίς να αφιερώσεις λίγα λεπτά στον εαυτό σου. Χιούτζ μιστέικ φίλη μου. Γιατί, όσο κουρασμένη κι αν είσαι, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις 2-3 βασικά πραγματάκια προκειμένου να νιώσεις πραγματικά χαλαρή, όμορφη και ανανεωμένη! 
Το δικό μου λοιπόν 15λεπτο βραδινό beaute περιλαμβάνει τα εξής:
  • Αν υπάρχει μακιγιάζ στο πρόσωπό μου, ξεβάφομαι χρησιμοποιώντας ένα γαλάκτωμα κ μία τονωτική λοτιόν για να αφαιρέσω το μακιγιάζ (μέικαπ, κονσίλερ κτλ) και στη συνέχεια ξεπλένω το πρόσωπό μου με το υγρό σαπουνάκι μου. 
  • Στην περίπτωση που είμαι αμακιγιάριστη, απλά πλένω το πρόσωπο μου μόνο με το σαπούνι για να απομακρύνω σκόνη και ρύπους της ατμόσφαιρας.
  • Εννοείται ότι ένα ζεστό και χαλαρωτικό ντους είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.
  • Τέλος θα προσφέρω στην επιδερμίδα μου την ενυδάτωση που της χρειάζεται βάζοντας κρέμα νυχτός στο πρόσωπο και στα μάτια.
  • Επίσης, δεν ξεχνώ ποτέ, να ενυδατώσω το σώμα μου και τα ταλαιπωρημένα χέρια και χείλη μου!
Σου φαίνονται πολλά? Κι όμως δεν είναι. Σου μιλάω για 15 λεπτάκια από τον πολύτιμο χρόνο σου που πρέπει να αφιερώνεις στον εαυτό σου. Μην ξεχνάς ότι εκτός από μαμά, σύζυγος κτλ είσαι πάνω απ' όλα γυναίκα!!! 

Extra beaute tips:
  • 2 φορές την εβδομάδα κάνω πίλινγκ και μάσκες καθαρισμού για να απομακρύνω σμήγμα και μαύρα στίγματα ή σπυράκια και αμέσως μετά μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που αφήνω όλο το βράδυ στο πρόσωπό μου. Την ξεπλένω το άλλο πρωί με το σαπούνι μου πριν βάλω την κρέμα ημέρας.
  • Τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, κάνω μία θεραπεία ανανέωσης νυχτός  για το πρόσωπό μου, με ένα μαγικό προϊόν σε μορφή ορού, το οποίο απολεπίζει απαλά χωρίς ερεθισμούς, λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης μου, ενυδατώνει εις βάθος και χαρίζει φωτεινό αποτέλεσμα και σύσφιξη. Είναι ο δικός μου σύμμαχος στη μάχη κατά της αντιγήρανσης που δεν αποχωρίζομαι ποτέ.
Σε επόμενο ποστ υπόσχομαι να σου δείξω όλα τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιώ από γνωστό γαλλικό οίκο!!! Μείνε συντονισμένη!
Η δική σου ρουτίνα ομορφιάς ποια είναι φίλη μου? Θέλεις να την μοιραστείς μαζί μου?



CONVERSATION

1 Comments:

Back
to top