ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ


Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας καθότι μας δίνει ενέργεια να αντιμετωπίσουμε την ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι όταν λέω πρωινό, εννοώ  φυσικά το σωστό, υγιεινό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, πρωινό! Δε συμφωνείς? Μια τέτοια θρεπτική τροφή είναι η βρώμη! Οι ειδικοί μάλιστα προτείνουν να την προσθέσουμε στο πρώτο γεύμα της ημέρας μας, απαραιτήτως!
biskota-vromis
Στο δικό μας σπίτι πάντως την καταναλώνουμε αρκετά, είτε ωμή με γιαούρτι, μέλι και φρούτα είτε κρυμμένη μέσα σε αλμυρές ή γλυκές συνταγές! Μια τέτοια γλυκιά και πολύ νόστιμη συνταγή θέλω να μοιραστώ σήμερα μαζί σου φίλη μου! Γιατί όπως ξέρεις, τα σημαντικά πρέπει να τα μοιραζόμαστε!
Όλος αυτός ο πρόλογος γίνεται λοιπόν για τα ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ - με τον καλύτερο (κατ' εμέ) συνδυασμό μπανάνας, κουβερτούρας και καρύδας - ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!


biskota-vromis

Ένας συνδυασμός γεμάτος ενέργεια και έντονη γεύση!!! Νομίζω ότι το υλικό που απογειώνει τη γεύση τους είναι η καρύδα ενώ την μπανάνα δεν την "ακούς" καθόλου θα έλεγα. Τα συγκεκριμένα μπισκότα, μάλλον διεκδικούν την πρωτιά στις προτιμήσεις μας! Είναι χορταστικά, ικανοποιητικά σοκολατένια για τα αγόρια μου (που είναι λάτρεις της σοκολάτας) και παρόλο που έχουν ζάχαρη, τα κατατάσσω στην κατηγορία των υγιεινών μπισκότων! Όσον αφορά στην υφή τους, είναι τραγανή εξωτερικά ενώ από μέσα είναι ελαφρώς μαστιχωτά (όπως μου αρέσει).
Και επιπλέον είναι νηστίσιμα για όσους τηρούν τη νηστεία της Σαρακοστής!
Δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς!!! 😋😜😘
Τα εύσημα αυτής της συνταγής ανήκουν στον αγαπημένο μου σεφ Άκη και θα τη βρεις ΕΔΩ 
Καλό απόγευμα
Μαρία
😍😍😍

CONVERSATION

1 Comments:

Back
to top