ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΓΥΡΑ, ΟΛΟΤΕΛΑ, ΟΛΟΙΔΙΟΙ!

Όπως σας έχω ξαναπεί, στην οικογένεια είμαστε πολύ σινεφίλ, ωστόσο όταν μας δίνετε η ευκαιρία για μια καλή θεατρική παράσταση, την αρπάζουμε και δεν την χάνουμε με τίποτα! Έτσι έγινε και προχθές, όταν η Κάλη από το Anthomeli μου ανακοίνωσε ότι ήμουν η μία από τις δύο τυχερές στο διαγωνισμό που είχαν διοργανώσει σε συνεργασία με το θέατρο Άνεσις για την οικογενειακή παράσταση "Ολόγυρα, ολότελα, ολόιδιοι"! 
Δε σου κρύβω βέβαια, ότι είχα λίγο άγχος για το αν θα καταφέρουμε να πάμε, μιας και είμαστε όλοι λίγο συναχωμένοι από την Παρασκευή... πράγμα όμως που δεν έγινε όπως κατάλαβες! 
Φθάσαμε στο θέατρο - που βρίσκεται επί της Κηφισίας - λίγο πριν τις 12:00. Το θέατρο ήταν κατάμεστο από οικογένειες με τα παιδάκια τους, πράγμα που με χαροποίησε ιδιαίτερα, γιατί είναι συγκινητικό να βλέπεις ότι όλο και περισσότεροι νέοι γονείς τείνουν να φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με την τέχνη του θεάτρου, από μικρή ηλικία!
Η παράσταση μας χάρισε πολλές στιγμές γέλιου και πραγματικά μας διασκέδασε πολύ! Κάτι που κατά τη γνώμη μου, έχουμε ανάγκη στις μέρες μας! Η πρωτότυπη αυτή κωμωδία για όλη την οικογένεια θίγει ένα σημαντικό και διαχρονικό θέμα, τον εκφοβισμό ή αλλιώς bullying, με έναν πολύ όμορφο και ψυχαγωγικό τρόπο και πολλά διδακτικά μηνύματα ! Όπως αυτό για την αξία της διαφορετικότητας και τη σημασία που έχει στις ζωές μας... δεν θέλω να σου αποκαλύψω άλλα στοιχεία για το σενάριο της παράστασης... θα σου πω μόνο ότι αξίζει να την παρακολουθήσεις!!!
Οι ηθοποιοί μου άρεσαν πολύ, όλοι τους ήταν λαμπεροί και χαμογελαστοί και με υπέροχη διάθεση, κάτι που έβγαινε και επί σκηνής! Στο τέλος παρέμειναν εκεί, για να βγουν φωτογραφίες με τους μικρούς θαυμαστές τους, προσιτοί και πάντα με το χαμόγελο!
Ένα πράγμα που μου άρεσε ακόμα, ήταν οι αμφιθεατρικές θέσεις των καθισμάτων, που σου επέτρεπαν να έχεις καλή οπτική επαφή με τη σκηνή και τους ηθοποιούς - κάτι που δεν το συναντάς σε όλα τα θέατρα. 
Ένα ακόμα θετικό στοιχείο από τη σημερινή μας έξοδο, ήταν το ότι συναντήθηκα και με τη δεύτερη νικήτρια του διαγωνισμού, τη γλυκιά Σωτηρία του My Little World! Βρεθήκαμε για δεύτερη φορά, τα είπαμε και παρότι δεν καθόμαστε σε κοντινές θέσεις, το χαρήκαμε πολύ! Και φυσικά βγάλαμε και τη φωτογραφία μας...χεχεχε Σωτηρία μου, την επόμενη φορά να πιούμε και καφεδάκι...
Σ'αυτό το σημείο, θέλω να ευχαριστήσω τις Ανθομελένιες για το υπέροχο δωράκι τους! Είναι η δεύτερη φορά στα 4 χρόνια μου ως blogger (περίπου) που κερδίζω κάτι από το αγαπημένο blog τους και το έχω ευχαριστηθεί τρελά! Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου Κάλη και Κατερίνα!!!
Κλείνοντας, θα ήθελα να σε προτρέψω κι εγώ με τη σειρά μου, να δεις οπωσδήποτε αυτή την άκρως απολαυστική παράσταση! Θα περάσεις φανταστικά, πιστέψε με!!!
Ως την επόμενη ανάρτηση, σε φιλώ γλυκά!!!


CONVERSATION

4 Comments:

  1. Μαρία μου ήταν όντως πολυ διασκεδαστική παράσταση και πολυ χαίρομαι που την είδαμε! Να ειναι καλά το Ανθομελι! Πολυ χάρηκα που βρεθήκαμε και μακάρι την επόμενη φορα να συναντηθούμε για καφεδάκι! Πολλά φιλάκια 😘 😘 😘
    Σωτηρία
    www.mylittleworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες Σωτηρία μου, μακάρι να είχαμε καθήσει και σε διπλανές θέσεις...χιχιχι φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Μαρία μου χαρήκαμε πάρα πολύ που ήσουν μία από τις τυχερές του διαγωνισμού μας και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αναφορά στους διαγωνισμού μας και στο blog Ανθομέλι! Είναι απερίγραπτη η χαρά μας όταν κάνουμε ανθρώπους να χαίρονται σαν μικρά παιδιά, που δίνουμε την ευκαιρία σε παιδάκια να χαμογελάσουν κερδίζοντας δωράκια! Μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλα και στην περίπτωσή σας είναι ποιοτικά! Το θέατρο πρέπει να μπαίνει στη ζωή των παιδιών μας από πολύ μικρή ηλικία και μόνο θετικά έχουν να πάρουν από αυτό! Φιλιά!
    Kathy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου, μεγάλα ή μικρά, το σημαντικό είναι πώς είναι δωράκια και τα δωράκια είναι πάντα καλοδεχούμενα και μας κάνουν να χαιρόμαστε!!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι και εύχομαι να κερδίσω και σε άλλους διαγωνισμούς σας! φιλάκια πολλά

      Διαγραφή

Back
to top