DIY XMAS CARDS 2016


Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός

η χαρά μεγάλη κι ο αγιασμός.
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό
κάθετ' η κυρά μας η Παναγιά.
Όργανo βαστάει, κερί κρατεί
και τον Αϊ-Γιάννη παρακαλεί.
Άϊ-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή
βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί.
Ν' ανεβώ επάνω στον ουρανό
να μαζέψω ρόδα και λίβανο.
Καλημέρα, καλημέρα,
Καλή σου μέρα αφέντη με την κυρά

Χρόνια πολλά φίλη μου και μακάρι το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει τις καρδιές και το μυαλό μας! Με τον εορτασμό των Θεοφανείων, όπως γνωρίζεις κλείνει το εορταστικό δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων! Αυτό ήταν... Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία!

Δεν θα μπορούσα να αποχαιρετήσω το εορταστικό κλίμα, πριν σου δείξω κάποιες τελευταίες μου χειροτεχνίες. Μία από αυτές είναι και οι χριστουγεννιάτικες κάρτες που έφτιαξα για να ευχηθώ σε συγγενείς και φίλους... αφιερώνω αυτό το post για να στις δείξω και τις 10!

Αυτές ήταν οι φετινές, χειροποίητες καρτούλες μου, οι οποίες φτιάχτηκαν με αγάπη και μεράκι! Πώς σου φάνηκαν? Αλήθεια εσύ έφτιαξες τις δικές σου κάρτες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα? 
Μείνε συντονισμένη, γιατί σύντομα θα ακολουθήσει άλλη μία ανάρτηση με τα γούρια που επέλεξα να χαρίσω για τη νέα χρονιά! 
Σε γλυκοφιλώ,











CONVERSATION

7 Comments:

  1. Μου αρεσαν παρα πολυ ολες οι κάρτες σου! Νομιζω θα διαλεγα αυτη με το δεντρακι απο σκοινι και χάντρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο σου! Διάλεξες αυτή που μου άρεσε λιγότερο...χεχεχε Καλή χρονιά να έχουμε, να χαίρεσαι τους άντρες σου! Με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ το "violetmimosa" για να σας γνωρίσω καλύτερα! φιλιά

      Διαγραφή
    2. Χαχα! Μου αρεσε πολυ επειδη ειναι απλη και εχει μια παιδικότητα!

      Διαγραφή
  2. Μαράκι μου γλυκό υπέροχες οι κάρτες σου. Να ευχηθώ και στο μπλογκοσπιτάκι σου καλή και δημιουργική χρονιά. Νομίζω θα διάλεγα αυτή με το μαγικό ραβδάκι γιατί εχω μια αδυναμία στην χρυσόσκονη και στη μαγεία. Σε φιλώ. Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω Κάλη μου, αυτή ήταν μια από τις αγαπημένες μου! Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο και τις ευχές! Ανταποδίδω με αγάπη! Καλή μας χρονιά!

      Διαγραφή
  3. Μαράκι μου καλή χρονιά κι από εδώ!!! Μα τι υπέροχες κάρτες? Με τρέλανε ο Ρούντολφ αλλά και η προτελευταία με τη χάρτινη δαντελίτσα και την περλίτσα...
    Μπράβο σου φίλη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά γλυκιά μου Έλενα! Σ'ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσαν οι καρτούλες μου!φιλάκια πολλά

      Διαγραφή

Back
to top