ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Την περίοδο των γιορτών δε συνηθίζω (πάντα) να φτιάχνω κουλουράκια ή μπισκότα αλλά φέτος ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα διάσημα χριστουγεννιάτικα μπισκότα σοκολάτας της φίλης μου Ελπίδας, που είναι πολύ αγαπητά εδώ στη μπλογκογειτονιά! Τα παιδιά μου αγαπούν πολύ τη σοκολάτα και ήμουν βέβαιη ότι τα συγκεκριμένα θα τα λάτρευαν εξίσου! Το Σάββατο, όταν είπα στον μεγάλο μου ότι θα φτιάξουμε σοκολατένια χριστουγεννιάτικα μπισκότα, πέταξε τη σκούφια του... του αρέσει πολύ να με βοηθάει στην κουζίνα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζαχαροπλαστική!
Η συνταγή είναι πανεύκολη, με λίγα υλικά που όλες οι νοικοκυρές έχουμε στα σπίτια μας. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ούτε εσύ, τότε μη χάνεις χρόνο... αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για τέτοιες συνταγές και για παιχνίδι με τα παιδιά στην κουζίνα! 
Εγώ έκανα ακριβώς τη δόση που δίνει η Ελπίδα και βγήκαν δύο ταψιά μπισκότων! Τα χριστουγεννιάτικα κουτάκια μας γέμισαν με νόστιμα, μυρωδάτα μπισκότα!
Είναι πολύ νόστιμα σου λέω και μοιάζουν όντως με brownies! Προσοχή όμως στο χρόνο ψησίματος, ούτε λεπτό παραπάνω γιατί σκληραίνουν!
Στα παιδιά μου άρεσαν πάρα πολύ και τα συνδύασαν τέλεια με το γάλα τους!
Τα ξανά λέμε σύντομα...
Φιλάκια

CONVERSATION

7 Comments:

  1. Ωωωωω τελεια τα κανατε!!! Και του χρόνου Μαρακι!!!πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Ελπίδα μου, για τις νόστιμες, δοκιμασμένες συνταγές που μοιράζεσαι μαζί μας! φιλιά

      Διαγραφή
  2. Μμμμ αγαπω σοκολατενια μπισκοτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρια μου πόσο χαίρομαι που βρίσκεσαι σε Χριστουγεννιάτικο οίστρο και μας δείχνεις όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα (αναφέρομαι και στα προηγούμενα posts)δε λέγεται! Φαίνονται πεντανοστιμα! Φιλιααααα
    Σωτηρία
    www.mylittleworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια Σωτηρία μου! Είπαμε, τα Χριστούγεννα μας εμπνέουν!!! φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  4. Πεντανόστιμα φαίνονται γεια στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top