10 +1 Rustic Christmas Trees Ideas

Ω Έλατο, ω έλατο μ' αρέσεις πώς μ' αρέσεις... έφθασε πάλι αυτή η αγαπημένη εποχή του χρόνου που θα στολίσεις το χριστουγεννιάτικο σου δέντρο! Ναι! Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι το απόλυτο σημάδι για να νιώσεις έτοιμη για τα Χριστούγεννα. Είναι αυτή η ώρα που θα κρεμάσεις όλα αυτά τα λαμπερά στολίδια, τις πολύχρωμες μπάλες και τα φωτεινά λαμπάκια, τις γιρλάντες και τις κορδέλες! Αλήθεια, εσύ πώς σκέφτεσαι να στολίσεις φέτος το δέντρο σου, τι χρωματικές επιλογές θα κάνεις? Είσαι του παραδοσιακού ή του πιο μοντέρνου, σου αρέσει το χρυσό η το ασημί...? Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα ανακαλύψεις δεκάδες ιδέες διακόσμησης του δέντρου σου αλλά και ολόκληρου του σπιτιού σου, που θα σε εμπνεύσουν!

Προσωπικά, τα τελευταία 2 χρόνια έχω γίνει λάτρης της rustic διακόσμησης, αυτής που είναι πιο κοντά στη φύση, με πολλές λεπτομέρειες από υλικά όπως το ξύλο, η λινάτσα, η τσόχα, η δαντέλα κτλ...  εδώ που τα λέμε, έχω βαρεθεί όλη αυτή την πλαστικούρα στα στολίδια και στα είδη διακόσμησης! Πέρυσι μάλιστα, είχα δοκιμάσει πρώτη φορά να φτιάξω ξύλινα στολίδια από φέτες ξύλου και βαμμένα στο χέρι, δες εδώ. Πάμε τώρα να σου δείξω μερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα αυτής της φιλοσοφίας (πάνω-κάτω) που μου άρεσαν πολύ και με έβαλαν σε πολλές σκέψεις για χειροποίητες δημιουργίες...
Source
Source
Source
Source
Source
Source
Πώς σου φάνηκαν οι ιδέες διακόσμησης? Εσύ ποιο στυλ θα προτιμήσεις φέτος για το δεντράκι σου? Έχεις αποφασίσει τους χρωματικούς συνδυασμούς ή θα τρέχεις τελευταία στιγμή για την αγορά των στολιδιών? Ή μήπως θα προτιμήσεις κι εσύ τα χειροποίητα στολίδια, όπως εγώ?

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση σε χαιρετώ και σου εύχομαι καλά στολίσματα!
Φιλιά














CONVERSATION

2 Comments:

  1. υπεροχες προτασεις! βεβαια το δικο μας δεντρο ειναι...καμια σχεση! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αν σου πω ότι τα ζήλεψα όλα! Ένα να βλέπω σε κάθε δωμάτιο σου σπιτιού χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top