ΤΟ ΠΑΡΤΙ ANGRY BIRDS ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!


Τα φετινά γενέθλια του μεγάλου μου αγοριού τα γιορτάσαμε πάλι στο σπίτι μας, το περασμένο Σάββατο, παρέα με φίλους του από το Tae Kwo Do! Και λέω "πάλι" επειδή αρχικά είχα σκεφτεί να τα γιορτάσουμε σ'έναν παιδότοπο, προσκαλώντας όλους τους συμμαθητές του από το δημοτικό, προκειμένου να γνωριστούμε μεταξύ μας καλύτερα (γονείς και παιδιά)! Το χρηματικό ποσό όμως που έπρεπε να ξοδέψουμε, ξέφευγε κατά πολύ από τον προϋπολογισμό μας, οπότε εγκατέλειψα γρήγορα αυτή την ιδέα!!! 

Έτσι επιστράτευσα όλες μου τις δυνάμεις και τη φαντασία μου, για να ετοιμάσω ένα τέλειο πάρτι στο σπίτι μας... Ένα πάρτι εμπνευσμένο από την αγαπημένη του ταινία (γι' αυτή τη σεζόν)... "The Angry Birds Movie" πάρτι λοιπόν, για το δικό μου "angry" αγόρι που έκλεισε τα 6!!!

Η πρόσκληση για το πάρτι ήταν αυτή, τη βρήκα δωρεάν εδώ και πολύ απλά την εκτύπωσα και συμπλήρωσα τα στοιχεία μας! 

Για τη διακόσμηση, βρήκα πολλά free printables στο διαδίκτυο με το συγκεκριμένο θέμα! Προσωπικά επέλεξα αυτό που μπορείτε να το βρείτε εδώΚατά κύριο λόγο, στολίστηκε ο χώρος του σαλονιού και εκεί που τοποθετήθηκε το τραπέζι του μπουφέ!  Ένα happy birthday banner με το όνομα του γενεθλιάζοντα καθώς και μπαλόνια με τους πρωταγωνιστές της ταινίας, κρεμάστηκαν πάνω από το τραπέζι, ενώ προστέθηκαν μερικά ακόμη banners στο υπόλοιπο σκηνικό τριγύρω μαζί με τις χάρτινες μάσκες, μία για το κάθε παιδί!
Ένα στεφάνι κρεμάστηκε στην κυρία είσοδο, που καλωσόριζε τους φίλους μας στο πάρτι!



Το μενού του μπουφέ μας (φέτος) ήταν πολύ λιτό αλλά νομίζω ιδανικό για όλα τα γούστα, μικρών και μεγάλων! Πίτσες, σουβλάκια χοιρινά, μπουκιές με κοτόπουλο και μπέικον, πατάτες και πιτούλες για συνοδευτικά, τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια, πράσινη σαλάτα ανάμεικτη και φυσικά χυμούς για τα παιδιά και διάφορα ποτά κι αναψυκτικά για τους γονείς! Ποιος λέει όχι σε τέτοιες λιχουδιές? Κανείς θα σου πω, δεν έμεινε τίποτα! 

Τα υπέροχα και πεντανόστιμα μπισκότα ζαχαρόπαστας, με τους αγαπημένους μας ήρωες, ήταν δώρο της νονάς μας, από το Γλυκό Εργαστήρι της Αρχοντούλας στην Πάτρα! Κάθε χρόνο δεν λείπουν από τα πάρτι μας! 

Ο Γιώργος μου φορούσε μπλούζα Angry Birds - επίσης δώρο της νονάς - σχεδιασμένη και ζωγραφισμένη στο χέρι από το Alexia's Art Shop στην Πάτρα! 

Για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, εμπιστεύτηκα τη γλυκιά Δήμητρα και το Mita's Parties. Τα ομαδικά παιχνίδια, οι μπαλονοκατασκευές, το face painting, τα μαγικά τρικ και πολλά άλλα χάρισαν στο πάρτι μας μία ξεχωριστή πινελιά...
Το φετινό μας πάρτι είχε και Photo Booth, για παιχνιδιάρικες πόζες! Σ'ένα συγκεκριμένο χώρο στο σαλόνι, έστησα δύο μπαλονοκολώνες angry birds, μερικά έξτρα μπαλόνια angry birds και μια πολύχρωμη γιρλάντα! Τα παιδιά, φόρεσαν τις χειροποίητες μάσκες με τους ήρωες τις επιλογής τους και στήθηκαν για φωτογράφιση! 




Η τούρτα μας ήταν υπερπαραγωγή, απ'όπου κι αν το πιάσω..! 








Η καλύτερη στιγμή του πάρτι! Φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, από τα μαγικά χεράκια της φίλης μου Αναστασίας από το Sunday Spoon, που επιτέλους είχα τη χαρά να γνωρίσω από κοντά! Αναστασία μου, η τούρτα ήταν θεϊκή! Γευστικά ήταν αφράτη, νόστιμη και γλυκιά όσο έπρεπε (και μας αρέσει), ενώ οπτικά εντάξει τι να πω... την απογείωσες!!! Μας άρεσε πάρα πολύ! Οι φίλοι του γιου μου, φώναζαν ουάαααου μόλις την είδαν και του έλεγαν, "μπράβο Γιώργο, τι ωραία τούρτα που έχεις!" Και φυσικά, καλώς σκέφτηκες να φτιάξεις και φιγούρες angry birds από ζαχαρόπαστα, μία για το κάθε παιδί! Τις περίμεναν πώς και πώς, στο κομμάτι τους! 


Για το σβήσιμο του κεριού, τραγουδήσαμε το γνωστό τραγουδάκι εις τριπλούν... ελληνικά, αγγλικά και κινέζικα (ως είθισται τελευταία)
Μετά την τούρτα ο μπαμπάς ανέλαβε το ρόλο του Dj κι έπαιξε μουσική, όπου οι μικροί μας χορευτές άρχισαν τις χορευτικές τους επιδείξεις, χαρίζοντας μας χαμόγελα!  Δυστυχώς οι φωτογραφίες που τραβήξαμε βγήκαν όλες "κουνημένες"... 

Μία ακόμη προγραμματισμένη έκπληξη του πάρτι, ήταν να παρακολουθήσουν τα παιδιά, την ταινία "The Angry Birds Movie", με ποπ-κορν κι όλα τα συναφή - όμως δεν μας βγήκε χρονικά - και έπειτα άρχισαν οι αποχωρήσεις των φίλων μας.


Τα παιδάκια φεύγοντας, πήραν τη σακούλα με το δωράκι τους (δυστυχώς ξέχασα να τα φωτογραφίσω) , η οποία περιείχε σφεντόνα με ειδικά μαλακά μπαλάκια, χειροποίητη μάσκα, καπελάκι, μπαλόνια και φυσικά μπισκοτάκι  ζαχαρόπαστας! 

Στο τέλος της βραδιάς, το αγόρι μου, άνοιξε με χαρά όλα τα δώρα που του έφεραν οι φίλοι του! Κι όπως κάθε παιδάκι (ή μάλλον αγοράκι) σ'αυτή την ηλικία, αφήνει τις σακούλες με τα ρούχα για το τέλος...χιχιχιχι

Να τα εκατοστήσεις αγόρι μου όμορφο, γλυκό μου "θυμωμένο πουλάκι"
Εύχομαι να έχεις υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Και να είσαι πάντα χαρούμενος κι ευτυχισμένος!!!
Σε αγαπάμε πολύ!!!

Και κάπου εδώ, τελείωσε το οδοιπορικό στο πάρτι μας! Πως σας φάνηκε? Θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σας! 

Υ.Σ: Για το μόνο πράγμα που μετάνιωσα, είναι που δεν έφτιαξα μία πινιάτα! Είχα διαβάσει σχετικές οδηγίες στο αγαπημένο μου Anthomeli,  είχα βρει το θέμα της, όμως δεν οργανώθηκα σωστά, με αποτέλεσμα να μην προλάβω...













CONVERSATION

14 Comments:

  1. Καταρχήν να χαίρεσαι το αγόρι σου Μαράκι μου! Να είναι πάντα ευτυχισμένος και καλότυχος!
    Κατά δεύτερον...τι να πρωτοπώ, για την τούρτα που έφτιαξε η Αναστασία (μα γιατί να μένω τόσο μακριάαααα), για την υπέροχη διακόσμηση, για τα καλούδια που μαγείρεψες. Πάντα γερή να είσαι Μαρία μου να φροντίζεις έτσι γλυκά την οικογένεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Χριστίνα μου για τα καλά σου λόγια!φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Να σου ζήσει Μαρία μου!!! Πάντα γερός και δυνατός και πάντα ευτυχισμένος όπως την ημέρα των γενεθλίων του. Μπράβο τέλεια όλα να είστε καλά και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Χριστίνα μου, κι εσύ ότι ποθείς γλυκιά μου! φιλιά

      Διαγραφή
  3. καταπληκτικο το πάρτι σας Μαρια μου!! Λατρεψα τη διακόσμηση και την τουρτα σας φυσικα!! Να τον χαιρεσαι τον Γιώργο σας!! Πολύχρονος και γερος!!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Ελπίδα μου! Έκανα ότι μπορούσα για να χαρεί το αγόρι μου! Και νομίζω το πέτυχα...χιχιχι Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Άγριο το πάρτι αλλά το αγοράκι σου τόσο γλυκό!!! Να τον χαίρεσαι, Μαράκι μου! Να τον βλέπεις πάντα ευτυχισμένο και χαμογελαστό! Ένα ατελείωτο πάρτι να είναι η ζωή του! Χάρηκα πολύ που επιτέλους τα είπαμε και από κοντά!!! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Αναστασία για τις ευχές κι εδώ! Κι εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Εγώ να δεις πόσο χάρηκα που σε συνάντησα - έστω και λίγο - και ελπίζω την επόμενη φορά να πιούμε και καφεδάκι! Είσαι πολύ γλυκιά από κοντά, όπως και οι τούρτες που φτιάχνεις!!!σε φιλώ

      Διαγραφή
  5. Υπέροχο angry bird πάρτι!! Να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου, πολύχρονος να είναι, γερός και δυνατός και πάντα χαρούμενος!! Υπέροχες λιχουδιές και διακόσμηση!! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κάλλη μου, κι εσύ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Σ'ευχαριστώ που πέρασες...φιλιά

      Διαγραφή
  6. Τέλειο το πάρτυ σας, τέλεια και η τούρτα!! Μπράβο Μαρία και Αναστασία! Να το χαίρεσαι το αγόρι σου Μαρία μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τον χαίρεσαι! Τέλειο θεματικό πάρτυ για αγόρια! Φαίνεται να το απόλαυσαν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Κατερίνα μου, είναι από τα αγαπημένα αγορίστικα θέματα, γι'αυτό άλλωστε το επέλεξα κι εγώ για τον δικό μου! Σ'ευχαριστώ πολύ, φιλιά

      Διαγραφή

Back
to top