59 +1 ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...


Κούκου...τσα! Να'μαι κι εγώ... τι κάνετε αγαπημένο παρεάκι? Μου λείψατε πολύ!
Λοιπόν επειδή "παίζει" να είμαι και η μοναδική που δεν έχει πάρει μέρος στο γνωστό πλέον blogoπαίχνιδο με τα "59 +1 τυχαία πράγματα που δεν ξέρετε για μενα" αποφάσισα σήμερα (που βρήκα λίγο χρόνο) να τα μοιραστώ μαζί σας. Όλο αυτό ξεκίνησε από το Μαρινάκι και ακολούθησαν κι άλλες φίλες bloggers που κουβαλάνε την ίδια "τρέλα"! Σε περίπτωση που έχεις χάσει την εξομολόγηση κάποιας φίλης, μπορείς να τις βρεις όλες μαζεμένες εδώ (εγώ να φανταστείς, δεν έχω τελειώσει ακόμα τη μελέτη, τόσες πολλές είμαστε...χιχιχι) Αυτά, ας ξεκινήσω...
  1. Γεννήθηκα το 1979 στην Αθήνα και είμαι το πρώτο παιδί της οικογένειας(ναι, ναι το καλομαθημένο). Έχω μία αδερφή μικρότερη κατά 3 χρόνια, την Κυριακή.
  2. Μεγάλωσα στην επαρχία απ'όπου κι έφυγα μετά το λύκειο για σπουδές (φοίτησα σε ΙΕΚ στο Βόλο για 2 χρόνια)!
  3. Εγκαταστάθηκα στην Αθήνα (τέλη του 1999) για εργασία σ'ένα μεγάλο τουριστικό πρακτορείο (ασκώντας την πρακτική μου), ενώ παράλληλα (μέσα στο 2000) ξεκίνησα άλλες σπουδές στο αμερικάνικο κολέγιο Ελλάδος (παιδί του Deree κι εγώ)
  4. Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο ίδιο περιβάλλον εργασίας. Αρχικά δεν υπήρχε  το παραμικρό ερωτικό στοιχείο...τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά! Γιατί εκείνος έλιωνε σαν το κεράκι! (χιχιχι) Αφού του έψησα το ψάρι στα χείλη και μετά από ορισμένες αλλαγές στις προσωπικές μας ζωές, ήρθε και έδεσε το γλυκό. Συγκατοικήσαμε αμέσως...
  5. Μαζί με το μυστήριο του γάμου μας τελέστηκε και το μυστήριο βαφτίσεως του γιου μας
  6. Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παράλληλα με της αδερφής μου. Γεννήσαμε με 39 μέρες διαφορά τα αγοράκια μας! Όλοι τα περνούσαν για δίδυμα...μοιάζουν σε πολλά σημεία!
  7. Μου αρέσει να διαβάζω μυθιστορήματα που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα (κυρίως όσα έχουν σχέση με ξεριζωμό της Σμύρνης κτλ)
  8. Πριν χρόνια μου είχαν κλέψει πορτοφόλι με 600€ (δώρο Χριστουγέννων), ενώ βρισκόμουν μέσα σε ασανσέρ εμπορικού καταστήματος...το πορτοφόλι το είχα μέσα σε τσάντα χιαστή....
  9.  Είμαι λάτρης του καλού φαγητού, κι ας είμαι λιγόφαγη... αν το φαγητό δεν είναι νόστιμο δεν μπορώ να το φάω, θα τσιμπήσω λίγο και μετά θα το αφήσω... έχει τύχει πολλές φορές να μαγειρέψω φαγητό κι εμένα να με αηδιάζει..
  10. Λατρεύω τη θάλασσα όλες τις εποχές του χρόνου. Όνειρό μου είναι ένα σπίτι πλάι στο κύμα...(απατηλό το ξέρω)
  11. Το πρώτο μου τσιγάρο το δοκίμασα στο λύκειο και ήταν camel άφιλτρο. Δεν είμαι όμως μανιώδης καπνίστρια, παρόλα αυτά είμαι σε φάση που θέλω να το κόψω.
  12. Έχω κάνει 4 χειρουργεία στα μάτια λόγω στραβισμού (ή "αλλήθωρο" ματάκι). Στο σχολείο τα παιδιά συνήθιζαν να με φωνάζουν γυαλάκια ή αλλήθωρη εξαιτίας της παραπάνω πάθησης. Με πλήγωνε βαθιά... (είδες που το bullying δεν είναι "μόδα των τελευταίων ετών?)
  13. Η διαχείριση των οικονομικών του σπιτιού αλλά και το τρέξιμο σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, είναι στις αρμοδιότητες του συζύγου, εγώ δεν το έχω καθόλου!
  14. Αγαπώ όλες τις εποχές του χρόνου, η καθεμιά έχει τη χάρη της!
  15. Λατρεύω τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα! Θεωρώ ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή της πόλης ενώ το Πάσχα του χωριού. Μέχρι σήμερα, μόνο μια φορά δεν έχω γιορτάσει το Πάσχα στο χωριό μου. Ήταν τότε που πήγαμε με τον άντρα μου (στην αρχή της σχέσης μας) στη Μύκονο!
  16. Το χειμώνα φοράω συνέχεια κάλτσες (τις περισσότερες φορές και στον ύπνο μου) και την αγαπημένη μου fleece ρόμπα.
  17. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι έχω κι εγώ το δικό μου αυτοάνοσο νόσημα και ο ρευματολόγος μου μου έχει χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή. Λέγεται Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος (Σ.Ε.Λ.) και ανήκει στις ρευματικές παθήσεις...στο άκουσμα και μόνο της λέξης "λύκος" πανικοβλήθηκα, πλέον προσπαθώ να το αντιμετωπίζω θετικά και με αισιοδοξία!
  18. Με την αδερφή μου μοιραζόμασταν πάντα το ίδιο δωμάτιο αλλά και το ίδιο διπλό κρεβάτι. Ως αδερφές είχαμε καλές αλλά και κακές στιγμές...μαλώναμε πολύ, τη βασάνιζα, την φοβέριζα κι άλλα τέτοια "ωραία", όταν ήταν μικρούλα! Τις περισσότερες φορές πάντως το φταίξιμο ήταν δικό μου...συγνώμη Κίκα μου! Σ'αγαπώ και το ξέρεις!
  19. Είμαι πολύ γλυκατζού, γλυκό να'ναι κι ότι να'ναι! Αλλά έχω μεγαλύτερη αδυναμία στη σοκολάτα.
  20. Μέχρι και τις τάξεις του γυμνασίου ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, στο λύκειο τα έκανα μαντάρα, τρομάρα μου! Πανελλήνιες εξετάσεις δεν έδωσα ποτέ... ο καημός των γονιών μου μέχρι και σήμερα!
  21. Αγαπώ τα λουλούδια και μ'αρέσει να έχω πολλά στο μπαλκόνι μου!
  22. Τρελαίνομαι να αγοράζω παιδικά βιβλία και να τα διαβάζω στα παιδιά μου.
  23. Γέννησα και τα δυο μου παιδιά με φυσιολογικό τοκετό αλλά με προγραμματισμένο ραντεβού γιατί δεν ήθελα να σπάσει ο αμνιακός σάκος και να είμαι μόνη μου...
  24. Αγαπάω τα ταξίδια κι όνειρό μου είναι να ταξιδέψω στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη (απ'όπου έχω ρίζες).Στο εξωτερικό έχω πάει μόνο μέχρι τη Γερμανία, όπου διαμένουν τα πεθερικά μου.
  25. Επίσης θα ήθελα πολύ να επισκεφθώ όλα τα ελληνικά νησιά! Σαν την Ελλάδα πουθενά!
  26. Από όλες τις δουλειές του σπιτιού απεχθάνομαι το σίδερο, ευτυχώς που αρέσει στον άντρα μου και το έχει αναλάβει!!! (ναι το ξέρω, είμαι από τις τυχερές)
  27. Λατρεύω τις κινηματογραφικές ταινίες και θέλω να πηγαίνω συνέχεια σινεμά. Το καλύτερό μου, είναι να παρακολουθώ παιδικές ταινίες μαζί με τα παιδιά!
  28. Όταν είμαστε παιδιά με την αδερφή μου, είχαμε φτιάξει ένα περίπτερο από μεγάλα κομμάτια φελιζόλ, το στήναμε θυμάμαι στην παιδική χαρά και πουλούσαμε διάφορα πράγματα στα άλλα παιδιά (λιχουδιές που αγοράζαμε εμείς από το μπακάλικο, χρησιμοποιημένα παιχνίδια κτλ). αχαχαχα μετά είχα φάει "κόλλημα" και προσπαθούσα να πείσω το μπαμπά μου να μου ανοίξει αληθινό περίπτερο...
  29. Μαγειρεύω αρκετά καλά αλλά είμαι πολύ καλύτερη στην ζαχαροπλαστική (ή έτσι νομίζω δλδ..χιχιχι). Μου αρέσει να μαγειρεύω λιχουδιές για τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
  30. Το blogging και το crafting λειτουργούν ως ψυχοθεραπεία, τα τελευταία χρόνια!
  31. Έχω κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά μου.
  32. Μου αρέσει η καθαριότητα και η τάξη στους χώρους του σπιτιού χωρίς αυτό να με κάνει control freak.
  33. Αν και παρθένος στο ζώδιο (με ωροσκόπο Κριό) δεν με λες και πολύ οργανωτικό άτομο, είμαι λίγο της τελευταίας στιγμής... κάπου εκεί έρχεται το έτερον μου ήμισυ (επίσης παρθένος) και με ταρακουνάει!
  34. Απολαμβάνω οτιδήποτε έχει να κάνει με τον καλλωπισμό και την περιποίηση της γυναικείας μου φύσης!
  35. Από το δημοτικό ήμουν "σκράπας" στα μαθηματικά, τα μισούσα λέμε...στην πορεία έμαθα ότι όλα είναι μαθηματικά!
  36. Κάποια από τα ελαττώματα μου είναι ότι είμαι νευρική, κυκλοθυμική, οξύθυμη και ολίγον τι γκρινιάρα...
  37. Επίσης αγχώδης...πρέπει να μάθω να το διαχειρίζομαι γιατί θα με σκοτώσει!
  38. Μου αρέσει να παίζω επιτραπέζια με τα παιδιά μου.
  39. Φοβάμαι το θάνατο και στη σκέψη ότι μπορεί να πάθει κάτι, κάποιος από την οικογένεια μου με αγχώνει πολύ.
  40. Μου αρέσουν πολύ τα κοσμήματα και έχω φετίχ με τα παπούτσια.
  41. Τρελαίνομαι να χαζεύω διάφορα μπιχλιμπίδια για τη διακόσμηση σπιτιού,
  42. Αγαπώ τους γονείς μου αλλά έχω τρελή αδυναμία στο μπαμπά μου.
  43. Είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά δεν θα σου το δείξω εύκολα, κρύβεται καλά πίσω από τη σκληρότητα που βγάζω (οκ όχι πάντα)
  44. Αρκετά ευσυγκίνητη, κλαίω από χαρά, στενοχώρια, με ταινίες ή με κάτι που θα διαβάσω,
  45. Μου αρέσει να βλέπω παλιές ελληνικές ταινίες! Αγαπώ γενικά την τηλεόραση!
  46. Μπορώ να γίνω ψυχαναγκαστική με το καπάκι της τουαλέτας, θέλω να τραβάς το καζανάκι αφού το κλείσεις πρώτα.
  47. Σιχαίνομαι το ωμό κοτόπουλο, όταν το μαγειρεύω μετά πρέπει να απολυμάνω τα πάντα (νεροχύτη, πάγκο κτλ)
  48. Σιχαίνομαι επίσης τα έντομα, τα ερπετά και τα τρωκτικά.
  49. Την πρώτη χρονιά που μπήκαμε στο σπίτι μας, είχα βρει ένα μικρό ποντικάκι στο ντουλάπι που βρίσκεται ο φούρνος μικροκυμάτων...είχε τρυπώσει από τον πίνακα υδραυλικών που είναι στον εξωτερικό χώρο του διαμερίσματος (ο οποίος δεν είχε καπάκι)  και είχε καταφέρει να φθάσει σ'αυτό το σημείο μέσα από το κανάλι των καλωδίων...έπαθα υστερία και με είχε πιάσει νευρικό κλάμα, εκείνο βέβαια φοβήθηκε περισσότερο! Την ίδια μέρα φώναξα εταιρία για απολύμανση-μυοκτονία και φυσικά κάλυψα τον ανοιχτό πίνακα και οποιαδήποτε ανοιχτή τρύπα με σιλικόνη! Φρίκη!
  50. Σε ηλικία 4 ή 5 (δεν θυμάμαι) όταν με άφηνε η μαμά μου στο παλιό μας σπίτι (μονοκατοικία)  για να πεταχτεί στο φούρνο της γωνίας, είχα την κακιά συνήθεια να πηδάω (με τη βοήθεια καρέκλας) από το παράθυρο και να πηγαίνω στη γειτόνισσα για παιχνίδι, αφήνοντας την αδερφή μου μέσα. Όταν γύρναγε η μαμά, εγώ ήμουν άφαντη και το μωρό είχε πλαντάξει από το κλάμα. Μια, δυο, τρεις...δέκα εκεί εγώ....για να αποφύγω την τιμωρία και την επίπληξη την επόμενη φορά βρήκα άλλη λύση. Κατάφερα να βγάλω και την αδερφή μου από το παράθυρο! Μας βρήκε η μαμά και τις δύο έξω από την αυλή μας, μούσκεμα από τη βροχή και το κλάμα...μάλλον δεν θα είχαμε βρει τη γειτόνισσα εκείνη τη μέρα και τρομάξαμε...δεν το επιχείρησα ξανά από τότε!
  51. Στον παιδικό και στο νηπιαγωγείο, ήμουν πολύ ζωηρή...χοροπηδούσα πάνω στα τραπεζάκια, ενοχλούσα τα παιδάκια... Συνήθιζα δε να ψαχουλεύω τις τσαντούλες των άλλων παιδιών και να τους τσιμπολογάω το κολατσιό τους! Στο δημοτικό δε, με φώναζαν "κατετάν-φασαρία", όλο τιμωρία στη γωνία έμπαινα...εεε, κάποια στιγμή συμμορφώθηκα!
  52. Έχω μεθύσει γερά, 4-5 φορές στην εφηβεία μου! Από καψούρα, από χαβαλέ, πάνω σε διασκέδαση... τι ωραία χρόνια!!!
  53. Πολλά καλοκαίρια δούλευα για το χαρτζιλίκι μου, σε μαγαζιά του χωριού μου, ξέρεις ταβέρνες, καφετέριες, ξενοδοχείο κτλ. Η καλύτερη εμπειρία μου όμως ήταν το καλοκαίρι του '99 σ'ένα μπαράκι της παραλίας, που εργάστηκα ως σερβιτόρα μαζί με δύο ακόμα φίλες μου. Σκληρή δουλειά, με τα καλά και τα άσχημα της... "πατήσαμε" πολλή δουλειά σου λέω, υπήρχαν βράδια που τελειώναμε στις 6 το πρωί. Έβγαλα και καλά λεφτά εκείνο το καλοκαίρι (κάπου 600 χιλ. δραχμές) τα οποία κάλυψαν κατά ένα μεγάλο μέρος τα έξοδα μου αλλά ανανέωσαν και την γκαρνταρόμπα μου! Θυμάμαι ένα περιστατικό που λες, με έναν τύπο, ο οποίος με φλέρταρε έντονα. Μου ζητούσε επανειλημμένα να βγούμε για ποτό, εγώ ανένδοτη (άσε που ήταν και χάλια...χιχιχι). Στο τέλος αφού απηύδησε ο χριστιανός, μου έδωσε φιλοδώρημα ένα πεντοχίλιαρο για να τα πιω μόνη μου....αχαχαχαχα
  54. Η γιαγιάκα μου (του μπαμπά μου η μαμά) με φώναζε "μπιμπιλένια". Τη θυμάμαι με νοσταλγία κι αγάπη, ήταν πολύ καλός άνθρωπος, "ψυχούλα", νομίζω ο μπαμπάς μου της έχει μοιάσει... όλο λιχουδιές μας ετοίμαζε, 4 πράγματα όμως μου τη θυμίζουν έντονα. Το "χτυπητό" αυγό με ζάχαρη και κακάο, το ρυζόγαλο, το κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο (ήταν το πιάτο της Κυριακής, όταν μαζευόμαστε όλη η οικογένεια για φαγητό) και η στριφτή γλυκιά κολοκυθόπιτα.
  55. Σαν παιδί, ήμουν λιγόφαγη (καλά σε σημείο ανησυχίας). Όταν δεν μου άρεσε ένα φαγητό το κατάπινα με νερό, ξέρεις "μπουκιά και γουλιά". Βασικά μεγάλωσα με το γάλα μόνο...όπως λέει η μαμά μου!
  56. Έχω μαλώσει με κολλητή μου στο γυμνάσιο για τα μάτια ενός αγοριού...ενώ ήξερε ότι ήμουν "καψούρα" μαζί του, επέτρεψε να "παίξει" κάτι μεταξύ τους. Κατάλαβα γρήγορα το λάθος της και μετά από καιρό συμφιλιωθήκαμε!
  57. Όταν ήμουν κοριτσάκι, ξετρελαινόμουν να με βάζει ο μπαμπάς μου στα πόδια του και να οδηγώ το αυτοκίνητο μας. Με γοήτευε πολύ το τιμόνι...πολύ γρήγορα (από 13 ετών και πάνω) έμαθα να το οδηγώ μόνη μου μέσα στην αυλή του σπιτιού και μετά παραέξω μπροστά στο δρόμο του οικοπέδου μας και σιγά σιγά (με το μπαμπά συνοδηγό στην αρχή) στους δρόμους του χωριού. Το δίπλωμα οδήγησης το πήρα με την πρώτη, πολύ αργότερα όμως από την ενηλικίωση μου!
  58. Για αρκετά χρόνια παρακολουθούσα μανιωδώς τούρκικες σειρές. Έχω δει τις περισσότερες, όπως "Σύνορα της Αγάπης" που ήταν το πρώτο, "Χίλιες και μία νύχτες", "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", "Ασημένια Φεγγάρια", "Ασί", "Έρωτας & Τιμωρία", "Προδοσία", "Μοιραίος Έρωτας" κτλ, κτλ
  59. Κάποια στιγμή, θα ήθελα πολύ να ξεκινήσω Latin χορούς και Yoga, το έχω μεράκι πολλά χρόνια. Με τη γυμναστική γενικότερα δεν τα πάω και πολύ καλά! Πριν χρόνια έκανα ετήσια εγγραφή μαζί με τις κολλητές μου αλλά ήμουν συνεπής μόνο τους πρώτους μήνες, μετά τα παράτησα... πήγαν στράφι τόσα λεφτά που μας είχε κοστίσει!
  60. Και last but not least... Προσεύχομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος, επιθυμώ να γίνω καλύτερη μητέρα για τα παιδιά μου! Νιώθω ότι σχετικά με την ανατροφή τους, κάνω κάτι λάθος συνέχεια και πώς βρίσκομαι σε λάθος μονοπάτια, αγχώνομαι, στεναχωριέμαι, απελπίζομαι... ελπίζω να βρω σύντομα τη φώτιση που γυρεύω!
Αυτά λοιπόν κι από μενα! Μου άρεσε τόσο πολύ αυτό το εγωιστικό παραλήρημα (όπως το είχε χαρακτηρίσει η φίλη Γιάννα) που θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω κι άλλα...

Σας φιλώ γλυκά

CONVERSATION

22 Comments:

  1. θα σου πω κάτι να γελάσεις. Δημοσιευσαμε το ιδιο λεπτό, την ίδια αναρτηση. χαχαχα!!!
    Ευγε στον συζυγο για το σιδερο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια Μαράκι? αχαχαχα Πάω να σε διαβάσω τότε να δω αν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο...Ναι ο καλός μου, είναι άσσος σε όλες τις δουλειές του σπιτιού δεν έχω παράπονο, όποτε του το ζητήσω με βοηθάει! Το εύγε πάει στην πεθερά μου, που τον μεγάλωσε σωστά! φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα και εσένα Μαράκι μου. Είσαι η 39η..ακόμα μια να γίνουμε οι 40 κλέφτες..
    Συνομήλικη ε;
    Ωραίο να γεννάς τον ίδιο καιρό με την αδερφή σου..εγώ ακόμη και τώρα την παρακαλώ να κάνει κανένα παιδάκια αλλά δεν...
    Μοιάζουμε στο 16, 22, 36, 37, 39, 41, 44 και 52
    Στο 26 είμαστε το ανάποδο. Το σιδέρωμα είναι η μόνη δουλειά του σπιτιού που κάνω...τις υπόλοιπες φέρνω κοπέλα...ε δεν θα σκάσω κι όλας
    Στο 60 θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί και εγώ νιώθω έτσι..τι να κάνουμε όμως για να μας φύγει αυτό το συναίσθημα ότι κάτι κάνουμε λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρια μου έχουμε πολλά κοινά άσε που είμαι κι εγώ γλυκατζου! Όσο για το σίδερο κι εγώ το βαριέμαι απίστευτα! Εύγε στο συζυγο! Πολλά φιλιαααα

      Διαγραφή
    2. Ναι συνομήλικη Μαρίνα μου... Πιστεύω θα βρεθεί άλλη μία, τι στο καλό! Αχ τι καλά που βάζεις γυναίκα, κι εγώ το θέλω κάποια στιγμή για να κάνω μια καλή γενική... Όσο για την ερώτησή σου, νομίζω ότι χρειάζεται εσωτερική ηρεμία και πολύ προσευχή! Σε φιλώ γλυκά

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι Σωτηρία μου, αυτό το παρατήρησα κι εγώ και με πολλές φίλες της blogoγειτονιάς! Σ'ευχαριστώ που πέρασες, φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Την διάβασα όλη και βρήκα και κάποια κοινά! Στήναμε και εμεις στο καμπιγκ καλύβες από καλάμια και τα κάναμε μαγαζάκια και πουλούσαμε διάφορα κοχύλια και ότι βρίσκαμε για να έχουμε λεφτά να παίρνουμε παγωτό και burger από το beach bar που αργότερα μετονομάστηκε σε Καράβι στο Σχοινιά. Φοβάμαι και εγώ το θάνατο αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι.. Είναι πολύ καλό που αναγνωρίζεις τα λάθη σου στο ρόλο της μητέρας και προσπαθείς να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αν και πιστεύω πως πολλές φορές το άγχος και ο φόβος είναι που σε κάνουν να νιώθεις έτσι ή να έχεις παράξενες αντιδράσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάννα μου, μερικές φορές οι φοβίες μας ακολουθούν για πάντα, λίγοι άνθρωποι είναι αυτοί που καταφέρνουν να απαλλαγούν...χιχχι Το θέμα δεν είναι μόνο να τα αναγνωρίζουμε αλλά να καταφέρνουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε, θέλει πολύ δουλειά! Η ανατροφή των παιδιών είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο και μόνο αν γίνεις γονιός, κατανοείς και ταυτίζεσαι με τους δικούς σου γονείς...που κάποτε ερχόσουν σε κόντρα και τους έκρινες! Σ'ευχαριστώ που πέρασες! φιλιά

      Διαγραφή
  4. Παρθενος και δεν εισαι οργανωτικη , πως γινετε;αχ αυτες οι κολλητες και τα μαλωματα.ποσα μου θυμισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου αν και πιστεύω στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, μερικές φορές πέφτουν έξω...χαχαχα Εντάξει μη φανταστείς ότι είμαι και εντελώς ανοργάνωτη, απλά δεν με λες και control freak...αυτό! Σ'ευχαριστώ που πέρασες κορίτσι! φιλιά

      Διαγραφή
  5. Μαράκι τα εχουμε κι εμείς τα κοινά μας!0 58 45 44 3936 35 3024 22 19 10 7 Όλα κοινά!
    Σε Φιλω ,μόλις σε ακολούθησα κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου γλυκό, χαίρομαι πολύ! Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι και το ευχαριστήθηκα πραγματικά γιατί γνώρισα καλύτερα σχεδόν όλα (ακόμα διαβάζω...) κορίτσια της blogoγειτονιάς! Σ'ευχαριστώ που πέρασες, σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  6. Εντάξει νόμιζα ότι διάβαζα για εμένα. Λοιπόν, γνώρισα το άντρα μου στη δουλειά, είμαι Παρθένος και είναι και εκείνος Παρθένος. Στο 36, 37 & 56 μοιάζουμε. Αν βρεις τρόπο για το άγχος πες μου και εμένα. Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ μας, λίγο πολύ, όλες οι bloggers! χιχιχι Εννοείται για το άγχος...πρέπει κάτι να κάνουμε πριν μας "σκοτώσει"...χιχιχι Σ'ευχαριστώ που πέρασες Τέσση μου!

      Διαγραφή
  7. Πες τα χρυσοστομη για το 46, έχει μαλλιασει η γλώσσα μου! (απηυδήσα καθ εβαλα ταμπέλα πάνω από την λεκάνη -ω ναι!) Απόλαυσα πολύ και το δικό σου εγωιστικό παραλήρημα και έχω να σου ευχηθώ όλα όσα θες να πραγματοποιηθουν, μα το κυριότερο να πάψεις να είσαι αγχωδης είναι το Α και το Ω στα αυτοανοσα. (σε νιώθω) Σε φιλώ γλυκά, γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι καλά υπάρχει κι άλλος λογικός άνθρωπος για την υγιεινή της λεκάνης του μπάνιου? Τι ωραία, χαίρομαι! σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου, που πέρασες! Υπόσχομαι να μάθω να διαχειρίζομαι το άγχος μου, το ξέρω ότι "σκοτώνει"! Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Αχ Μαράκι μου γλυκό ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και τώρα σε απόλαυσα ακόμα περισσότερο και έμαθα τόσα μικρά και μεγάλα για σένα. Συνειδητοποιώ μάλιστα πόσα δεν έγραψα για μένα που τώρα τα διαβάζω εδώ. Ταυτίστηκα σε πολλά. Λατρεία με το μπαμπά, ευσιγκινησία, κινούμενα σχέδια, άγχος, κάλτσες, φλις ρόμπα, φόβος θανάτου.
    Κόλλησα με το αυτοάνοσό σου. Είσαι πολύ δυνατή! Μπράβο σου. Όλα θέλουν θετική σκέψη.
    Όσο για το 60, να μην νιώθεις έτσι. Δεν είσαι μόνη σου. Οι περισσότερες μαμάδες πιστεύουμε πως έχουμε χάσει τη μπάλα. Είμαι σίγουρη πως κάνεις ότι καλύτερο για τα αντράκια σου. Να αγαπάς τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις.Τι σου λέω τώρα βέβαια:)
    Φιλάρες πολλές και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμοιβαία τα αισθήματα Δημητρούλα! Σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες! Σ'ευχαριστώ και για τις καλές σου κουβέντες, με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα! είναι ωραίο να σ'αγαπούν ξέρεις...φιλιά

      Διαγραφή
  9. Μαράκι χάρηκα και εγώ που σε γνώρισα καλύτερα μέσα από αυτή σου την ανάρτηση... αυτό με το κοτόπουλο το έχω και εγώ, μετά απολύμανση τα πάντα!!!Όσο για το 60 τι να πω;;;Πάντα οι γονείς όσο και αν προσπαθούν θα κάνουν λάθη είναι αναπόφευκτο!!!Αυτό που χρειάζεται πιστεύω είναι υπομονή και να ακολουθούμε το ένστικτο μας!!!Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά γλυκιά μου Ελευθερία! Όλοι μας ελπίζουμε για το καλύτερο κι ας κάνουμε συχνά τα ίδια λάθη...σ'ευχαριστώ που πέρασες! φιλάκια

      Διαγραφή
  10. Πόσο χαίρομαι που σε γνώρισα λίγο καλύτερα! Αυτό με το σίδερο και τον άντρα σου είσαι πολύ τυχερή! Εμένα έχει αναλάβει την ηλεκτρική σκούπα που δεν αντέχω καθόλου χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι ορίστε για να μην παραπονιέσαι ούτε κι εσύ! αλήθεια εσύ έχεις γράψει για εσένα...πάω να τσεκάρω! φιλάκια

      Διαγραφή

Back
to top