ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ...37!

Via


Κάθε φορά που ανοίγω το blogger για να γράψω μια καινούρια ανάρτηση, δυσκολεύομαι! Δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω...

Έτσι και σήμερα, δεν ξέρω τι να γράψω...

Σήμερα που λες αγαπημένο παρέακι, είναι τα γενέθλια μου! 
Πάντοτε θεωρούσα σημαντική την ημέρα των γενεθλίων μας, είναι η μέρα που ήρθαμε σ'αυτό τον κόσμο! Πάντοτε ένιωθα ότι η ημέρα αυτή έχει μια ιδιαιτερότητα, διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου! Όπως και η ημέρα της ονομαστικής μου εορτής! 

Πριν 37 ολόκληρα χρόνια, που λες, μια ηλιόλουστη μέρα (νομίζω), συγκεκριμένα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, το έτος 1979, στις 19:50 το απόγευμα, ήρθα στον κόσμο... 

Ήμουν ένα μικροσκοπικό μωράκι, ζύγιζα μόλις 2.800γρ, με κατάμαυρα πυκνά μαλλάκια, μεγάλα καστανά ματάκια και ολόλευκη επιδερμίδα... νομίζω θα μπορούσες να με πεις και "χιονάτη", αν σου προσθέσω και τα λεπτεπίλεπτα κόκκινα χειλάκια...χιχιχιχι 

Σύμφωνα με τους γονείς μου (και δεκάδες φωτογραφίες, που το μαρτυρούν...χιχιχι) ήμουν ένα πολύ όμορφο μωράκι!!! Συγκεκριμένα ήμουν το χαϊδεμένο κοριτσάκι του μπαμπάκα μου!

Κορίτσι του φθινοπώρου λοιπόν...  και να σου πω την αλήθεια, είναι ένας μήνας που πάντα με γοήτευε κι ας μην είναι ο αγαπημένος μου!

Βάσει ημερομηνίας γέννησης - 18/09 - ανήκω στο ζώδιο του "Παρθένου" και σύμφωνα με την ακριβή ώρα γέννησης - 19:50 μμ - έχω ωροσκόπο Κριό! 

Τη σημερινή μέρα, τη γιόρτασα με τους άντρες μου και λίγους καλούς φίλους, σ'ένα αγαπημένο μας στέκι, δίπλα στη θάλασσα...απλά! Πίνοντας καφεδάκι, συζητώντας, κυνηγώντας τα μικρά στην παιδική χαρά, ακούγοντας την κλασική αλλά καθημερινή γκρίνια τους (σταθερή αξία), προσπαθώντας να (ενίοτε) να παραμείνω ήρεμη & ψύχραιμη (ξέρεις λόγω της ημέρας)...είπαμε απλά αλλά κλασικά πράγματα! Να σου εκμυστηρευτώ και κάτι? Κάποια στιγμή, ένιωσα ότι τελικά δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο η σημερινή μέρα! Μια μέρα όπως όλες οι άλλες είναι... μα καλά πώς κάνω έτσι!!! 

Μέχρι που εμφανίστηκε η υπέροχη τούρτα μου, με το ένα κεράκι πάνω της (ε καλά, μη δείξω και τα χρόνια μου στα γύρω τραπέζια..αχαχαχα) για να μου θυμίσει ότι σήμερα It's my birthday!

Και έσβησα το κεράκι μου, με το γνωστό τραγουδάκι, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα... (και το μικρό μου πιτσιρίκι χωμένο κάτω από τα χέρια μου...μη και δεν προλάβει να δει την τούρτα...χιχιχι)! 


Η επιλογή της τούρτας μου ήταν ένα πεντανόστιμο και ελαφρύ -  Oreo Cheesecake - και την έφτιαξα με πολλή αγάπη και μεράκι, σίγουρη ότι θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα (όπως και έγινε)! Επέλεξα λοιπόν, μία από τις αγαπημένες μου food blogger, την Ερμιόνη και το blog της,  The one with all the tastes . Την Ερμιόνη, την εμπιστεύομαι για την απλότητα των συνταγών της αλλά και για την εγγυημένη τους ποιότητα και γεύση!!!

Κλείνοντας, θα ήθελα να "κάνω μια ευχή"... έτσι δε λένε? 

Θέλω μόνο, να είμαι γερή και δυνατή...ώστε να μπορέσω αυτή τη χρονιά να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερη σύζυγος, καλύτερη αδερφή, καλύτερη κόρη, καλύτερη φίλη, μα πάνω απ'όλα καλύτερη μητέρα...για τα παιδιά μου! 

Happy birthday to me, λοιπόν! 


Via
Και να θυμάστε ότι...


Via

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το χρόνο που διαθέσατε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα, στη σελίδα μου στο facebook! Με κάνατε πολύ ευτυχισμένη!
Σας φιλώ γλυκά!





CONVERSATION

18 Comments:

  1. Μαρία μου, τα γενέθλια μου χρόναι τώρα είναι μια από τις ελάχιστες αγαπημένες μου γιορτές. Και ναι! προσωπικά θεωρώ σημαντική αυτή την ημέρα, διότι μου υπενθυμίζει πως τα έχω καταφέρει και έχω φτάσει να γιορτάζω άλλη μια χρονιά από τη ζωή μου, ότι είμαι καλά και δυνατή και παλέυω για τις επόμενο χρόνο.Και κυρίως πως έχω γίνει λίγο καλύτερος Άνθρωπος. Και αισθάνομαι όμορφα!
    Χρόνια σου πολλά και πάντα δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα, όλο τον χρόνο. Γερή και δυνατή και όλο και καλύτερος Άνθρωπος!
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου! Διότι έτσι πρέπει να αισθανόμαστε...για αυτή την ξεχωριστή μέρα, τη μέρα των γενεθλίων μας! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να είσαι καλά, φιλιά

      Διαγραφή
  2. Πολυχρονη και πολύχρωμη Μαρια μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου! Φιλιααααα
    Σωτηρια
    eww.mylittleworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Σωτηρία! κι εσύ ότι καλύτερο εύχομαι! φιλάκια

      Διαγραφή
  3. Φίλη μου καλή και αγαπημένη όλο έλεγα να σηκώσω το τηλέφωνο να σε πάρω σήμερα και όλο κάτι τύχαινε..λείπαμε έξω με φιλοξενούμενους από Καναδά και δεν προλάβαινα να πάρω ανάσα!!..Λοιπόν σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι γερή και δυνατή!!!Να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς που σε αγαπάμε!!Διάβασα τις σκέψεις σου και χάρηκα που πέρασες σήμερα όπως ήθελες!Δεν είναι απαραίτητο να γίνεται πάντα ''φασαρία'' για να περάσεις καλά..εννοώ κόσμο στο σπίτι με μπουφέδες και τα συναφή!!Άλλωστε χρειαζόμαστε ξεκούραση!!!!Στη φωτογραφία είσαι μία κούκλα και μου έλειψες πολύ!! (προσπαθώ να συντονίσω μετακόμιση για αυτό δεν σε πήρα να βρεθούμε!) Ότι ποθείς φίλη μου όμορφη μέσα από την ψυχή μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκινείς αγαπάκι! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, σ'αγαπώ και το ξέρεις! Κι εσύ μου έχεις λείψει! θα βρεθούμε σύντομα, φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Στο εύχομαι λοιπόν μέσα απο την καρδιά μου! Χρόνια πολλά, καλά, χαρουμενα, αγαπησιαρικα, ευλογημένα!!!! Φιλιά πολλά Μαρακι.μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος και στο έχω ξαναπεί, Γιάννα μου! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις θερμές ευχές σου! φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Μαρακι μου γλυκο πολυχρονη!!! Παντα να χαμογελας και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!! Φιλάκια συνπαρθενακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου συνπαρθενάκι!χιχιχι φιλιά

      Διαγραφή
  6. χρονια πολλα κι απο δω Μαρακι μου!! Να σε χαιρονται τα αγορια σου!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Ελπίδα μου! Να είστε καλά κι εσείς! φιλιά

      Διαγραφή
  7. Χρόνια πολλά Μαρία μου! Να ζήσεις με υγεία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα! Αν έχεις αυτά όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Κατερίνα μου, αυτά αρκούν για να είμαστε καλά! Σ'ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  8. Μαράκι χρονια σου πολλα κι απο δω, με υγεία, ευτυχία και ολα τα καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ (ξανά) Ζωή μου! Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

      Διαγραφή
  9. Χρόνια σου πολλά και καλά Μαρία μου!!! Σε νιώθω πολύ χαρούμενη ως δεσποινίς ετών 37! Το ίδιο εύχομαι μέχρι και τα 97 :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχι Σ'ευχαριστώ Μαριάννα μου, μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να ζήσω πολλά ευτυχισμένα χρόνια δίπλα στους αγαπημένους μου! φιλιά

      Διαγραφή

Back
to top