ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ 1 - Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΦ (ΕΛΗΞΕ)


Ένας νέος διαγωνισμός φιλοξενείται σήμερα στο σπιτάκι μου. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο, που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας βιβλιοφάγους! Είναι  το βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη "Πράκτορες του πλανήτη 1 - Η εκδίκηση του Πουφ" σε εικονογράφηση του Στέφανου Κολτσιδόπουλου, από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο".



Λίγα λόγια για το βιβλίο

Έχεις μονάχα 24 ώρες να βρεις τα τρία υπερόπλα και να σώσεις τον κόσμο. Δέχεσαι την επικίνδυνη αυτή μυστική αποστολή; Αν όχι, ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ και απομακρύνσου σιγά σιγά, παριστάνοντας το αδιάφορο παιδί. Διότι, αν κατά λάθος το ανοίξεις, θα βρεις άκρως απόρρητα στοιχεία σχετικά με το ύπουλο πλάνο του Πουφ να κάνει τον κόσμο καμίνι! Μπορεί και να σε φάει ένα τζάγκουαρ στον Αμαζόνιο! Ή να τσουγκρίσεις το κεφάλι σου πάνω σε μία αγελάδα! ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, σου λέω!

Ακολουθώντας το επιτυχημένο βιβλίο Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, η νέα σειρά Πράκτορες του Πλανήτη καλεί τους μικρούς αναγνώστες να συμμετέχουν στην πλοκή. Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, ο αναγνώστης πρέπει να σταματήσει τον τρομακτικό Πουφ πριν κάνει τον κόσμο καμίνι μέσω της κλιματικής αλλαγής. Με την πρωτοποριακή, διασκεδαστική προσέγγιση που οδήγησε το πρώτο βιβλίο της συγγραφέα σε τρεις υποψηφιότητες βραβείων παιδικού βιβλίου, τη μοντέρνα εικονογράφηση και τα έξυπνα οικολογικά εκπαιδευτικά μηνύματα, η περιπέτεια που ενθουσίασε τα παιδιά εντός και εκτός τάξης συνεχίζεται!

Το Maria's Lil' Men σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Μεταίχμιο χαρίζουν δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου σε δύο τυχερά παιδάκια!

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω, μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:59.

Αν θέλετε και έχετε λογαριασμό στο Facebook μπορείτε να κοινοποιήσετε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο προφίλ/σελίδα σας, αλλά και να χαρίσετε ένα like στις σελίδες Εκδόσεις "Μεταίχμιο" και Maria's Lil' Men

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:
  1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα!
  2. Μπορείτε να δηλώσετε μόνο μια συμμετοχή ανά λογαριασμό email. 
  3. ΔΕΝ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν έχετε οποιαδήποτε σχέση με τις εκδόσεις "Μεταίχμιο" και αν σας συνδέει σχέση α' συγγενικού βαθμού με την ιδιοκτήτρια του blog (με εμένα δλδ).
  4. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Miniwebtool.com και οι νικητές θα ενημερωθούν από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα δηλώσουν στη φόρμα συμμετοχής. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν εντός 2 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την αναδειχθούν νέοι νικητές.
  5. Tα βιβλία δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα βιβλία. 
  6. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 23:59.
  7. Αν οι νικητές διαμένουν εντός Αττικής θα παραλάβουν τα βιβλία από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
  8. Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα τα παραλάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης.
  9. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο δωροθέτης.
Και μην ξεχάσετε, την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 20:30μμ, οι εκδόσεις "ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ" σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη 

"Γίνε πράκτορας του πλανήτη" και "Η εκδίκηση του Πουφ" στο 

Public Café Συντάγματος 

(Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος).


Καλή σας επιτυχία!



UPDATE 27/09/2016
Η κλήρωση για το διαγωνισμό του βιβλίου μέσω του εργαλείου MiniWebTool πραγματοποιήθηκε και ανέδειξε τις δύο τυχερές:

1. Αμαλία Μουστάκη
2. Σοφία Ταμτάκου


Συγχαρητήρια κορίτσια, πάντα τυχερές!


CONVERSATION

4 Comments:

  1. Καλημέρα!!! Υπέροχο δωρο!!! Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δέσποινα! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  2. Εννοειται οτι πηρα μέρος!!!!καλη επιτυχια σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Πέννυ μου, ευχαριστώ για τη συμμετοχή! Καλή επιτυχία! φιλιά

      Διαγραφή

Back
to top