ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...Η ΑΥΛΑΙΑ ΕΠΕΣΕ!


Άλλη μία σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της... 
Πότε ήταν Σεπτέμβρης με τον αγιασμό και πότε ήρθε ο ζεστός Ιούνης μαζί με την αποφοίτηση σου από το νηπιαγωγείο, ούτε που το κατάλαβα! 
Ομολογώ ότι ήταν μια υπέροχη σχολική χρονιά, έζησες τόσες μα τόσες όμορφες στιγμές... γιορτές, εκδρομές, εκπαιδευτικές δράσεις και μπόλικο παιχνίδι!
Γνώρισες νέους ανθρώπους, δημιούργησε νέους φίλους, έμαθες τόσα πολλά πράγματα... 
Κι εγώ δίπλα σου, συνοδοιπόρος...μαζί με εσένα, έζησα κι εγώ αυτές τις στιγμές!
Μέσα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, που ιδρύθηκε με έναν κοινό σκοπό, τη στήριξη του σχολείου σου, των νηπιαγωγών σου και όλων των συμμαθητών σου! 
Είμαι πολύ χαρούμενη για όλα όσα καταφέραμε...όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς! 
Είμαι περήφανη για εσένα μικρό μου νηπιάκι που από Σεπτέμβριο θα είσαι το μικρό μου πρωτάκι!

Το κλείσιμο της σχολικής σας χρονιάς, γιορτάστηκε εις διπλούν... μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, τεράστιας χαράς και περηφάνιας!!! 
Το πρώτο μέρος της καλοκαιρινής γιορτής, διοργανώθηκε από τις δασκάλες και εσάς τα παιδιά! Με αγάπη προς όλους εμάς, τους γονείς, τους συγγενείς και φίλους. 
Με την έξυπνη, διπλή, βασισμένη στα δύο εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα, πάνω στα οποία δουλέψατε όλη τη σχολική χρονιά, μας προσφέρατε απλόχερα, χαμόγελα, συγκίνηση (πολύ κλάμα) και πολύ χειροκρότημα...
Το κάλεσμα!
α) Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων & η διατροφή στις μέρες μας,("Η υγεία στην τσάντα μου"- 1ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα)
Σκηνή από συμπόσιο αρχαίων σοφών!
Ψυχαγωγία των καλεσμένων με χορεύτριες 
Η επίδραση της διαφήμισης προϊόντων στη σημερινή διατροφή των παιδιών!
β) Το νησί των συναισθημάτων ("Βήματα για τη ζωή" - 2ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα)
Ο χορός της "αγάπης" με το "χρόνο"
"Τον Ιανουάριο έμαθα πώς είμαι ξεχωριστός, ένας και μοναδικός! Έμαθα πως δεν γίνονται όλα τα πράγματα μαζί και πώς για όλα υπάρχει η κατάλληλη και η ακατάλληλη στιγμή! Και δεν ήταν μόνο αυτό..."
Δεν θα πω πολλά... απλά μας μαγέψατε με το ταλέντο σας, την παιδική σας αθωότητα, το χαμόγελό σας... (και μόνο που τα ξανά σκέφτομαι, συγκινούμαι...)
Το δεύτερο μέρος της γιορτής, ήταν ένα μεγάλο πάρτι που δόθηκε από το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων, προς όλους εσάς, αντίστροφα... στο προαύλιο του νηπιαγωγείου! Δύο μέρες μετά...
Σκοπός μας, να σας προσφέρουμε επίσης στιγμές χαλάρωσης, γέλιου, παιχνιδιού με πολύ χορό, φαγητό, παγωτό και άφθονο ποτό (για τους μεγάλους..χιχιχι) όπως αρμόζει σ'ένα καλά οργανωμένο πάρτι! Και το πετύχαμε! Διασκεδάσαμε πολύ και συγκινηθήκαμε πολύ... ναι πάλι! 
Και κάπως έτσι όμορφα, έφθασε η Τετάρτη (15/06), όπου ξανά συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί, γονείς, παιδιά και νηπιαγωγοί (ανά τμήμα), στην τάξη (όπως και στην αρχή της σχολικής χρονιάς) για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που έφυγε... και φυσικά να παραλάβετε από τις πολυαγαπημένες σας δασκάλες, τα αναμνηστικά και τα δωράκια σας...
Με τις αγαπημένες σου δασκάλες!

Όλο το τμήμα σου!
Το  ευρηματικό δώρο των δασκάλων σας!

Αναμνηστικό δώρο για τις δασκάλες και τα παιδιά από το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων!

Το χειροποίητο αναμνηστικό σας!
Ως μαμά, νιώθω απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη, που το παιδί μου φοίτησε σ'αυτό το υπέροχο σχολείο! Σ' ένα σχολείο, που δίδαξε σε όλα τα παιδιά αξίες όπως η φιλία, η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη. Τους καλλιέργησε τη φαντασία και την ομαδική σκέψη! Τους έμαθε να μοιράζονται και να συνυπάρχουν! Να στέκονται γερά στα πόδια τους και να είναι ανεξάρτητα! 

Κι όλα αυτά οφείλονται στις υπέροχες δασκάλες μας, την κυρία Μαίρη και την κυρία Νόρα (αλλά και τις άλλες δύο κυρίες από το άλλο τμήμα - την κυρία Μένη και την κυρία Μαρία)
Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το αστείρευτο μεράκι, την απέραντη αγάπη αλλά και την αφοσίωση σ' αυτό που κάνετε! 
Σας ευχαριστώ προσωπικά, για όλα! 
Σας αγαπάω πολύ και σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι... 
Θα μου λείψετε πάρα πολύ! 
Ραντεβού σε 2 χρόνια ξανά... μέχρις ότου γίνει νηπιάκι και ο Αναστάσης μου...

Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!
Σας γλυκό φιλώ!










CONVERSATION

7 Comments:

  1. Αχ Μαρακι ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!ποτε τα γενναμε,τα θηλαζουμε και ξαφνικα....μεχρι να ανοιγοκλεισουμε τα βλεφαρα πανε στο δημοτικο!!!καλη αρχη στο νεο σας σχολειο τον Σεπτεμβρη!!!

    Υγ.προς το παρον χαρειτε τα μπανακια σας και τα παιχνιδια σας!καλο καλοκαιρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γλυκιά ανάρτηση και τι ωραία γιορτούλα!!Μπράβο στις δασκάλες σας!!Και μπράβο και στο αγόρι μας που αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο!! Με το καλό να περάσει το κατώφλι του Δημοτικού τώρα!!!Καλές βουτιές φιλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ααααχ πάει και το νηπιαγωγείο μανούλα! Από τώρα Πρώτη μάνα, Πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινηθηκα. Και μενα πρωτακι πια και δεν μπορεσα να ειμαι εκει. Μακαρι τα παιδια μας να εχουν παντα τοσο καλες δασκαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκινηθηκα. Και μενα πρωτακι πια και δεν μπορεσα να ειμαι εκει. Μακαρι τα παιδια μας να εχουν παντα τοσο καλες δασκαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαίρεσαι Μαρακι! Με το καλό στην πρώτη!!! Καλο καλοκαίρι και καλη αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ωραία γιορτούλα ετοίμασαν, μπράβο στα παιδιά και τις δασκάλες!!! Να τον χαίρεσαι Μαρία και με το καλό η νέα χρονιά το Σεπτέμβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top