ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ... YVES ROCHER!

Η γνωριμία μου με τα φυτικά καλλυντικά προϊόντα της Yves Rocher, έγινε πριν ένα χρόνο, όταν η καλή μου φίλη Εύη από το Mama' s n' Papa' s μου μίλησε γι'αυτά με τα καλύτερα λόγια! Κι όχι μόνο μου μίλησε η ίδια, αλλά μου μίλησε κι η επιδερμίδα της που έλαμπε και είχε μια αξιοζήλευτη ζωντάνια! Η συνέχεια γνωστή... δοκίμασα δείγματα προσώπου και σώματος κι ενθουσιάστηκα με την αποτελεσματικότητα τους. Και όπως ήταν φυσικό και επόμενο, πραγματοποίησα κι εγώ την πρώτη μου παραγγελία, αποκτώντας - εκτός από τα πρώτα μου, φυτικά προϊόντα - και τον προσωπικό μου κωδικό-μέλους, εντελώς δωρεάν, που μου εξασφάλισε την είσοδο στον μαγικό κόσμο της φυτικής κοσμετολογίας, της Yves Rocher!

Να σας πω την αλήθεια μου, έχω δοκιμάσει πολλές εταιρίες καλλυντικών προϊόντων στο παρελθόν - επώνυμων και μη - αλλά δεν έμενα ποτέ απόλυτα ευχαριστημένη, με καμία.  Τι εννοώ? Η δράση τους ήταν εντελώς επιφανειακή στο δέρμα μου (πρόσωπο ή σώμα). Οι κρέμες προσώπου για παράδειγμα, δεν με κάλυπταν, ποτέ δεν με ενυδάτωναν στο 100 %. Το δέρμα μου πάντα ζητούσε κάτι παραπάνω, το ένιωθα! Το έβλεπα! Άλλοτε ήταν ξηρό κι άγριο, άλλοτε θαμπό κι άτονο.

Πλέον, με τα προϊόντα της Yves Rocher, βλέπω αποτελέσματα! Καθ όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας! Το δέρμα μου είναι ενυδατωμένο, οι επιφανειακές μου ρυτίδες (λόγω ξηρότητας) υποχωρούν μέρα με τη μέρα και το πρόσωπό μου αποκτά ξανά λάμψη που του έλειπε! Κι όχι δεν υπερβάλλω! Σας μιλώ ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου φίλες μου.

Όλα αυτά οφείλονται στην αφομοίωση των συγκεκριμένων προϊόντων από το δέρμα μου. Γιατί η αφομοίωση αποτελεί το κλειδί για την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος περιποίησης. Αφομοίωση είναι η ικανότητα του δέρματος να επιτρέπει σε ένα δραστικό συστατικό να διεισδύει κι έπειτα να το αξιοποιεί, ώστε να απολαμβάνει τα οφέλη του. Το ξέρατε αυτό?

Τα φυτικά καλλυντικά της Yves Rocher, που εμπιστεύτηκα, προέρχονται από εκχυλίσματα φυτών από 94% + (υπάρχουν και κάποια που φθάνουν το 100%), που σημαίνει ότι η Yves Rocher έχει κατοχυρωμένη την πατέντα "φυτικά καλλυντικά" - "Cosmetiques Vegetales", βάσει παγκόσμιας νομοθεσίας! Επίσης, πρόκειται για προϊόντα χωρίς χημικές βάσεις και χωρίς κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Τα λιγοστά συνθετικά συστατικά (αν υπάρχουν) περιέχονται σε ελάχιστες δόσεις, τόσο όσο για να εγγυηθούν την προστασία των συνθέσεων. Για παράδειγμα το κολλαγόνο, έχει αντικατασταθεί από φυτικά συστατικά της ακακίας ή τα συνθετικά αντηλιακά φίλτρα από τα συστατικά του φυτού Αφλόια (Aphloia). Τέλος, υπάρχουν προϊόντα, με συστατικά φυτικής προέλευσης που προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες που διαθέτει η εταιρία (πχ ανθόνερα).

Τα προϊόντα που αγόρασα γι'αυτό το μήνα από τον κατάλογο, που έρχεται στο σπίτι μου - δείτε εδώ -αναλυτικά τις υπέροχες προσφορές, επιλέχθηκαν (με τη βοήθεια της συμβούλου μου) σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος μου φυσικά! Αυτά είναι:
1. Δροσερό τζελ καθαρισμού: το χρησιμοποιώ καθημερινά για τον καθαρισμό του προσώπου και την απομάκρυνση των ρύπων και τα ίχνη μακιγιάζ!

2. Μάσκα καθαρισμού προσώπου: εφαρμόζω 2 φορές την εβδομάδα για βαθύ καθαρισμό, απομάκρυνση σμήγματος, μείωση της ερυθρότητας και άμεση ανανέωση του δέρματος. Αφήνω να δράσει για 10-15 λεπτά και αφαιρώ με χλιαρό νερό!
3. Μάσκα ενυδάτωσης: εφαρμόζω επίσης 2 φορές την εβδομάδα για άμεση ενυδάτωση, μετά την μάσκα καθαρισμού. Αφήνω να δράσει για 5-7 λεπτά και αφαιρώ με βαμβάκι ή εναλλακτικά την αφήνω όλο το βράδυ, αντικαθιστώντας την με την κρέμα νύχτας!
4. Κρέμα ημέρας: εφαρμόζω καθημερινά το πρωί, αφού καθαρίσω το πρόσωπό μου. Καταπολεμά τις ρυτίδες και προσφέρει λάμψη και λείανση!

5. Κρέμα νύχτας: αντίστοιχα την εφαρμόζω το βράδυ, αφού καθαρίσω πάλι το πρόσωπο! Οι κρέμες νύχτας, είναι αυτές που αναζωογονούν το δέρμα καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας, γι'αυτό και είναι γνωστές ως κρέμες ομορφιάς! (την κρέμα ματιών της φωτογραφίας δεν την έχω αγοράσει ακόμη, αλλά θα το κάνω γιατί είναι απαραίτητη για την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια, που θεωρείται πολύ ευαίσθητο σημείο)
6. Χαλαρωτικό ντους & γαλάκτωμα σώματος με άρωμα λεβάντα & μούρο: για την περιποίηση του σώματος έχω αυτά τα δύο υπέροχα προϊόντα, που προσφέρουν χαλάρωση, ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί!
7. Κρέμα χεριών: για την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών μου, επέλεξα αυτή την κρέμα που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, από εκχυλίσματα του φυτού Άρνικα βιολογικής καλλιέργειας!
8. BB cream peau parfaite/medium: για το τέλος άφησα ένα υπέροχο, πολυχρηστικό προϊόν που λάτρεψα! Πρόκειται για την πλέον γνωστή σε όλους BB cream. Αυτή η κρέμα είναι ελαφριά αλλά ταυτόχρονα πλούσια με δροσερή υφή και την βρίσκω ιδανική για τους ανοιξιάτικους/καλοκαιρινούς μήνες, επειδή αποφεύγω τη χρήση των make-up! Η νέα μου BB cream της Yves Rocher, μου προσφέρει ένα ελαφρύ, φυσικό αποτέλεσμα! 
Όλα τα παραπάνω προϊόντα αγοράστηκαν σε μοναδικές τιμές, χάρη στο 30 % έκπτωσης που έχω ως μέλος αλλά και λόγω των μοναδικών προσφορών και έξτρα εκπτώσεων που υπάρχουν στον κατάλογο Μαΐου

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε μέλη και να μπείτε στον μαγικό κόσμο της φυτικής κοσμετολογίας της Yves Rocher, αφήστε μου μήνυμα κάτω από αυτό το post ή στην ομάδα μου στο facebook Yves Rocher (Koutsominou) και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας.

Στόχος φίλες μου, είναι να αντικαταστήσω σιγά-σιγά, όλα τα προϊόντα ομορφιάς & καθαρισμού της οικογένειας μου, με τα φυτικά προϊόντα της Yves Rocher! Στην επόμενη παραγγελία μου, θα προστεθούν προϊόντα για τους άντρες μου, μικρούς & μεγάλους! Γιατί η Yves Rocher απευθύνεται σε όλη την οικογένεια!

Σας φιλώ γλυκά








CONVERSATION

4 Comments:

  1. Εχω ακούσει αρκετές φορες για αυτη την εταιρεία και πάντα μονο καλα λόγια, ειναι πράγματι τόσο καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Τούλα, εφόσον έχεις ακούσει καλά λόγια για τα προϊόντα μας, τότε το μόνο που μένει - αν θες τη συμβουλή μου- είναι να τα δοκιμάσεις, ώστε να αποκτήσεις τη δική σου άποψη! Και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα τα αποχωριστείς ποτέ ξανά! Αυτό έκανα κι εγώ άλλωστε! Οτιδήποτε χρειαστείς, ξέρεις που να με βρεις...σε φιλώ! Σ'ευχαριστώ που πέρασες!

      Διαγραφή
  2. Την κρέμα χεριών την έχω κι εγώ κι είναι καταπληκτική! Το ξέρεις ότι μπορείς να την βάλεις πάνω σε χτύπημα για ν'αποφύγεις την μελανιά? Μου το είπε φαρμακοποιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρία μου, όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι καταπληκτικά! Κι όσον αφορά στη συγκεκριμένη κρέμα κάνει πολύ καλή δουλειά...και πίστεψε με έχω δοκιμάσει πολλές! Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το γνώριζα...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top