Πρόταση βιβλίου: Όνειρα γλυκά, αγόρια!

Book suggestion: Sweet dreams, boys!

Αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των παιδιών μου, λίγο πριν το βραδινό ύπνο, είναι να μπουν κάτω από τα σκεπάσματα στο κρεβάτι μου και να τους διαβάσω ένα βιβλίο ή και περισσότερα! 

Ο μεγάλος μου γιος (5 1/2 χρόνων)  έχει μεγάλη αδυναμία στα βιβλία, κι αυτή η αγάπη γεννήθηκε από πολύ νωρίς... στην αρχή με πάνινα βιβλιαράκια, έπειτα με το σκληρό χαρτόνι και τις πλούσιες εικόνες και σιγά σιγά περάσαμε σε εκείνα με τις διάφορες ιστορίες ζώων, ηρώων, περιπέτειας, φαντασίας, ήρωες... θυμάμαι ήταν δύο χρονών και κάτι, όταν του αγοράσαμε την πρώτη εγκυκλοπαίδεια ζώων, μετά με τους δεινόσαυρους...και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να γεμίζουμε τα ράφια της βιβλιοθήκης στο δωμάτιο τους... Ο μικρούλης μου, (2 1/2 χρόνων) βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο! Έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του στα βιβλία και νομίζω βρίσκεται στα χνάρια του αδερφού του! Πλέον ξαπλώνει κι αυτός δίπλα μας, όταν έρχεται η ώρα της ανάγνωσης!

Χθες βράδυ λοιπόν, είχαμε τη χαρά να διαβάσουμε μερικές από τις 15 συναρπαστικές ιστορίες του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Όνειρα γλυκά, αγόρια!" Ένα βιβλίο απολαυστικό μιας και περιέχει 15 πρωτότυπες ιστορίες που αγαπούν  να ακούν τα αγοράκια! Ιστορίες γεμάτες περιπέτεια, δράση, φαντασία και χιούμορ!Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό βιβλίο, από τις αγαπημένες μας εκδόσεις "ΨΥΧΟΓΙΟΣ" με εξώφυλλο από χονδρό χαρτόνι και με πλούσιες εικόνες, το οποίο ανήκει στην κατηγορία, εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας από 3+. Οι ιστορίες του βιβλίου μας είναι οι εξής:


Το κυνήγι του θησαυρού


Κυνηγητό στο Λούνα Παρκ


Ωραίες στιγμές στο Αγρόκτημα


Σκυλοπροβλήματα


Το Ονειρεμένο Πάρτι του Ρένου


Ο Πύραυλος του Νώε


Σούπερ Σπορ


Η Πανέξυπνη Μπέιμπι Σίτερ


Ο Εφευρέτης Μπαμπάς



Ο Γιάννης και η Θάλασσα


Σούπερ Γιώργος


Το Μυστικό των Γενεθλίων


Το Μαγικό Χαλί


Περιπέτεια στο Δεντρόσπιτο


Ώρα Για Ύπνο

Εάν έχετε κι εσείς αγοράκια που αγαπούν τις έξυπνες ιστορίες, τότε αυτό το βιβλίο σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα! Η ώρα του ύπνου τους θα γίνει μαγική, με τις παραπάνω ιστορίες. Αφήστε τα να επιβιβαστούν σ'έναν πύραυλο για το φεγγάρι, να εξερευνήσουν τη ζούγκλα του κήπου σας, ή να ξεκινήσουν ένα μαγικό κυνήγι θησαυρού μέσα στο σπίτι σας... 

Ευχαριστώ θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός, για την ευγενική προσφορά του βιβλίου! Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του και ανακαλύψτε τη μεγάλη συλλογή σε βιβλία για όλες τις ηλικίες, βιβλία παλιά αλλά και νέες κυκλοφορίες!

Σας φιλώ γλυκά!




CONVERSATION

5 Comments:

  1. Ένα βιβλίο πριν τον ύπνο είναι το καλύτερο ηρεμιστικό για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσουν τα βιβλία και ομολογώ ότι δεν εχω το κουράγιο να διαβάζω κάθε βράδυ στα παιδιά.Το παλεύω όμως και ελπίζω να βελτιωθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι η μόνη Δέσποινα, άλλωστε δεν έχουμε κάθε μέρα τις ίδιες αντοχές, ούτε εμείς αλλά ούτε και τα παιδιά! φιλιά

      Διαγραφή
  3. Λατρεις και μεις των βιβλιων! Ευχαριστουμε πολυ για την προταση. Θα το παραγγειλω αυριο κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top