Ο ΣΑΝΤΑ είναι μέσα... στα Seven Spots!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, έχει φθάσει! Λάμψη, πολύχρωμα φωτάκια και στολισμένα δέντρα σε κάθε γωνιά της πόλης μας. Βρισκόμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και στην ουσία προ των πυλών για τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας. Αν κι εσύ είσαι από αυτούς που περιμένουν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη και ψάχνεις να τον βρεις παντού, σταμάτα να το κάνεις. Ξέρω να σου πω εγώ πού κρύβεται! Φέτος τις γιορτές Ο ΣΑΝΤΑ είναι μέσα... στα Seven Spots και φέρνει τα καλύτερα δώρα για όλους! 
O-santa-einai-mesa-sta-seven-spots
Tι θα έλεγες, να πας να τον βρεις και να σε βοηθήσει να διαλέξεις τα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Αρκεί μια επίσκεψή σου σε ένα από τα 70 φυσικά καταστήματα  Seven Spots ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα στα πιο όμορφα και ιδιαίτερα δώρα που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σου αλλά κι όλη την οικογένειά σου!
o-santa-einai-mesa-sta-seven-spots

Οι προτάσεις προϊόντων καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών καθώς σε ένα seven spot θα βρεις απίθανα δώρα για τον φίλο ή φίλη σου, τα παιδιά σου, τους teenagers, τους γονείς σου κτλ. Επίσης, υπάρχουν πλούσια δώρα για όλα τα πορτοφόλια αλλά και κάθε χαρακτήρα. Είσαι gamertech freakgadgets maniac μήπως πιο ψαγμένοςστα seven spot θα βρεις τα πιο συναρπαστικά δώρα.

Ενδεικτικά σου αναφέρω τις κατηγορίες δώρων που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει στα ράφια ή το eshop των seven spots είναι:
  • Smartphones και smartphones αξεσουάρ.
  • Κονσόλες παιχνιδιών (PS4, ΧΒΟΧ1, Nintendo κτλ)
  • Τίτλοι δημοφιλών games (Fifa19, God of War, Spider Man κτλ
  • Συλλεκτικά δώρα όπως κούπες, t-shirts από διάσημους ήρωες, δημοφιλείς σειρές (game of thrones), φιγούρες Funko Pop 
  • Gaming accessories (πληκτρολόγια, ποντίκια κτλ)
  • Επιλεγμένα επιτραπέζια παιχνίδια και πολλά άλλα
Ειδικά για την περίοδο των γιορτών, στο eshop των Seven Spots έχει ανοίξει ειδική ενότητα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα Xmas 2018, για να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει!

Επιπλέον, αν είσαι από εκείνους που δεν βρίσκουν εύκολα ελεύθερο χρόνο για να κάνουν τις αγορές τους, είτε λόγω δύσκολου εργασιακού ωραρίου είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων, μην αγχώνεσαι, διότι τα καταστήματα Seven Spots είναι ανοιχτά Σάββατο και Κυριακή έως 23.00 το βράδυ για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όσων ψάχνουν δώρα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!

Για το τέλος όμως σου άφησα το καλύτερο νέο! Εάν αποφασίσεις φέτος τις γιορτές να αγοράσεις τα δώρα σου από τα καταστήματα Seven Spots, τότε μπαίνεις στην κλήρωση για τον πιο σούπερ διαγωνισμό! 
o-santa-einai-mesa-sta-seven-spots
Ο Σάντα είναι μέσα και φέτος τις γιορτές μας πάει στη Disneyland!!!
Τα Seven Spots θέλοντας να επιβραβεύσουν τον καταναλωτή για τις αγορές του,  διοργανώνουν έναν Super διαγωνισμό κληρώνοντας ένα ταξίδι 4 ατόμων στη φαντασμαγορική Disneyland στο Παρίσι!

Το ΜΟΝΟ που πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις το Super Δώρο είναι να μπεις στη 
Φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου!
Για κάθε 10€ αγορών κερδίζεις μία συμμετοχή αυτόματα από το σύστημα! Άρα; Όσο μεγαλύτερο το ποσό των αγορών σου, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις εσύ το δώρο!!!

Λοιπόν, σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου;;;

Καλές αγορές και καλή τύχη!











CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top