ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΚΟΠΟ!

Η σημερινή ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε κάτι ξεχωριστό. Εδώ και λίγες μέρες κάτι σπουδαίο ετοιμάζεται. Πάνω από 40 Έλληνες δημιουργοί χειροποίητων ειδών ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό! Την ενίσχυση του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας - Χατζηπατέρειο Κ.Α.Σ.Π. το οποίο φιλοξενεί παιδιά με αναπηρία και εγκεφαλική παράλυση. Πώς? Με μια πρωτότυπη δημοπρασία μέσω του instagram! Η δημοπρασία των χειροποίητων προϊόντων, θα ξεκινήσει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 09:00 πμ και θα λήξει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 17:00 μμ. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο εν λόγω ίδρυμα!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ θα πρέπει να γράφετε σχόλιο με το ποσό της προσφοράς σας κάτω από τη φωτογραφία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Το κάθε "χτύπημα" πρέπει να είναι 0,50€ το ελάχιστο και 3€ το μέγιστο παραπάνω από την προηγούμενη προσφορά. 
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τη δημοπρασία μπορείτε να ακολουθήσετε την ομάδα Greek Crafters United στο instagram! Εμπνεύστρια αυτού του project είναι η Μιρένα (bymirenamade).
Οι δημιουργίες των Ελλήνων crafters έχουν αρχίσει να αναρτώνται στο προφίλ της ομάδας όπου μπορείτε να γίνετε μέλος και να διεκδικήσετε το προϊόν της αρεσκείας σας!
Σε όλη αυτή την αξιόλογη προσπάθεια ήθελα κι εγώ να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο! 😉😉
Σας περιμένουμε όλους! Όλοι μαζί μπορούμε!!! 
Σ'αυτό το σημείο θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει αυτή η ιδέα πράξη!!! 

Καλό τριήμερο φίλοι μου
Μαρία




CONVERSATION

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Back
to top