Ο ΝΟΪ και η ΦΑΛΑΙΝΑ - ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ BENJI DAVIES

Από τις εκδόσεις Ίκαρος, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το βιβλίο "Ο Νόϊ και η φάλαινα", μια ζεστή και τρυφερή ιστορία ειπωμένη με το μοναδικό ταλέντο του Benji Davies, δημιουργό των βιβλίων "Το νησί του παππού", "Φίλοι στο λόφο" και της σειράς "Ο Αρκουδάκος". Η απόδοση στα ελληνικά έχει γίνει από τον αγαπημένο Αντώνη Παπαθεοδούλου. 
Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχασα την ευκαιρία. Πήγα στο κοντινότερο βιβλιοπωλείο να το αγοράσω για το μεγάλο μου αγόρι. Ήθελα να του το κάνω έκπληξη!

Το βιβλίο είναι υπέροχο! Με σκληρόδετο εξώφυλλο και εκπληκτική, παρωχημένη εικονογράφηση, που θυμίζει ναΐφ ζωγραφική!  Το κείμενο λιτό και περιεκτικό με μεγάλη γραμματοσειρά και απλές λέξεις, ώστε να μπορεί να διαβαστεί εύκολα από τα παιδιά. 



Πρόκειται για μια ιστορία με ιδιαίτερα νοήματα και μηνύματα για τη φιλία, την οικογένεια, τη μοναξιά...

Ο Νόϊ είναι ένα μικρό αγόρι που ζει μαζί με τον πατέρα του σ'ένα παραθαλάσσιο σπίτι. Ο πατέρας του λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Φεύγει κάθε μέρα πολύ πρωί και ο μικρός Νόϊ μένει μόνος του με μοναδική παρέα τις έξι γάτες τους. Μια μέρα όμως, μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, θα συμβεί κάτι αναπάντεχο... ο Νόϊ βρίσκει ένα μικρό φαλαινάκι, που το έχει ξεβράσει το κύμα στην αμμουδιά! Ο Νόϊ θα κάνει τα πάντα για να το βοηθήσει και να το κάνει να νιώσει ασφαλές. Κι όλα αυτά κρυφά από τον πατέρα του, γιατί πολύ απλά φοβάται μη θυμώσει μαζί του... Τι θα γίνει τελικά όταν ο μπαμπάς ανακαλύψει το φαλαινάκι στη μπανιέρα του σπιτιού τους? 



Αν θες να μάθεις φίλη μου, τότε δεν έχεις παρά να αγοράσεις αυτό το σπουδαίο βιβλίο και για το δικό σου παιδί και να ανακαλύψετε μαζί τη σπουδαιότητα της φιλίας και της οικογένειας! 
Εμείς το λατρέψαμε και πήρε επάξια τη θέση του στη βιβλιοθήκη μας! 
Μπορείς να το αγοράσεις με έκπτωση από εδώ
Καλή ανάγνωση!!!

CONVERSATION

3 Comments:

  1. Τι καλά!
    Μπαίνει στα προσεχώς!
    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια μου πολυ ενδιαφέρον βιβλίο μου φαίνεται! Μπαίνει στα υπόψη! Φιλιααααα
    Σωτηρία
    www.mylittleworld.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Back
to top